3 måder at foretage telefonopkald fra iPad eller iPod touch

Vil du bruge iPad eller iPod touch som telefon? Du kan gøre det. Med Skype eller Google Voice kan du slå din standard wi-fi iPad til en VOIP-telefon, og du vil kunne foretage og modtage telefonopkald og tekstbeskeder direkte fra iPad eller iPod. Disse apps er gratis at downloade og endda gratis at foretage opkald mellem andre brugere af tjenesterne, men hvis du vil foretage opkald uden for telefonen eller sende sms'er til rigtige telefoner, skal du betale for nogle billige kreditter.

Før du begynder, anbefales det kraftigt at bruge hovedtelefoner, når du ringer op fra en iPad eller iPod touch, ellers vil du sidde fast på højttalertelefonen hele tiden, Apple-øretelefoner er gode, fordi de indeholder en mikrofon, eller endda noget som Moshi håndsæt fungerer meget godt (og ser hysterisk ud) , dette sikrer også, at du ikke vil se ud som en stor dork, der holder iPad op til øret, vil få den bedste opkaldskvalitet.

3 Gratis Apps til at foretage opkald fra iPad eller iPod touch

  • Skype - Skype har eksisteret i mange år som en internet-telefon løsning, og opkaldskvaliteten er meget god, meget bedre end den talekvalitet, der kommer over en mobil forbindelse. Skype kan lave gratis tale- eller videosamtaler til andre Skype-brugere, og betalte Skype-kreditter går langt, så du kan få et rigtigt telefonnummer, der kan modtage opkald, samt ringe til andre telefoner og endda sende SMS-beskeder. Dette er nok det bedste valg til iPad, fordi det har en indbygget app og er meget udbredt.
  • Google Voice - Google Voice giver mulighed for VOIP-opkald af meget høj kvalitet, men der er desværre ikke en indfødt iPad-app. Du kan køre iPhone-appen i 2x-tilstand, men det er sjældent at foretrække, hvilket gør Google Voice til et bedre valg for iPod touch-brugere. Tjenesten i sig selv er god og meget ligner Skype, med gratis opkald til andre Google Voice-brugere og med nogle betalte kreditter kan du også foretage og modtage telefonopkald til andre telefoner.
  • Talkatone - Talkatone er stort set en indbygget Google Voice-klient til iPad, så det kræver en Google Voice-konto, der skal bruges. Opkald og teksting er der, og appen fungerer fint til iPod touch og iPad brugere.

Hvilken service der skal bruges i sidste ende afhænger af dine præferencer og din enhed, men i form af opkaldskvalitet er både Skype og Google Voice gode. Priserne for opkaldskreditter er også ens nok til ikke at gøre meget forskelligt i betragtning, så generelt anbefaler jeg at vælge en tjeneste, der matcher din iOS-hardware med en indbygget klient, og hvor de fleste af dine kontakter er.