Sådan Hide Menu Bar Ikoner på Mac med Vanilla

Hvis din Mac-menulinje ser mere og mere sammen med forskellige menulinjeikoner, kan du være interesseret i et dejligt lille gratis værktøj kaldet Vanilla. Vanilla giver dig mulighed for at skjule Mac-menulinjeikoner ved at placere dem i en sammenklappelig og ekspanderbar hylde af sorter, der findes i menulinjen.


Vanilla tilbyder en god alternativ løsning til at gemme hele menulinjen i Mac OS, da det giver dig mulighed for at declutter menulinjen lidt, mens du stadig beholder konstant synlighed og funktionalitet af ikoner, du vil se og bruge ofte. Alle de skjulte menulinjeikoner er også tilgængelige efter knapperne på Vanilla-pilen, så de er ikke gået til gode.

Hvis nogle menulinje ikoner minimalisme lyder interessant for dig, så setup er meget let:

  1. Få vanilje fra udvikleren Mathew Palmer her, det er gratis, men du kan betale for at få yderligere muligheder
  2. Start programmet Vanilla
  3. Hold kommandotasten og træk menubjælkeikonerne *, du vil gemme dig i Vanille-delen af ​​menulinjen
  4. Klik på pilikonerne for at udvide eller kontrakt Vanille, dette viser alle de indeholdte menulinjeikoner

Dette er en af ​​de sjældne tredjeparts hjælpeprogrammer, der er så simpelt, men nyttigt at du undrer dig over, hvorfor det ikke er inkluderet som en funktion i MacOS.

Jeg har trukket en håndfuld af mindre brugte ikoner i Vanilla, her er hvordan det ser ud til med nogle udvalgte menulinje ikoner gemt fra Vanilla:

Og de samme udvalgte menulinje ikoner afsløret fra Vanilla:

Hvert ikon er stadig tilgængeligt, men de er gemt bag Vanilla-menulinjen og afsløres ved at skifte pileknappen.

En kort video nedenfor viser, at Vanilla-appen er tilpasset og på arbejdspladsen, flytter ikoner til appen og gemmer dem og viser dem i Mac-menulinjen.

Enkel, let.

Hvis du senere beslutter, at du ikke kan lide appen, og du hellere vil vise alle ikonerne på din menulinje på Mac igen, skal du bare afslutte Vanilla-appen, og alle dine menulinjeikoner returneres til deres normale position, ikke længere skjult.

* For dem, der ikke vidste, kan du flytte menulinjeikonerne rundt eller endda fjerne ikonerne fra menulinjen ved at trække dem ud og flytte dem rundt, mens du holder kommandotasten nede. Brug den samme kommandofunktion til at tilføje eller fjerne elementer i Vanilla hidden icon menulinjen.

Der er andre lignende værktøjer derude, der udfører lignende opgaver, men Vanilla er gratis at downloade og prøve, og det er også det enkleste af bunken. Tjek det ud, hvis det lyder som noget, du gerne vil have.