Højhastighedsinternetløsninger i skoven

En højhastighedsinternetløsning i skoven kan være tættere end du tror. Det hele hænger sammen med flere faktorer. Hvis du modtager kabel-tv, kan du mere end sandsynligt modtage højhastigheds-internet via kabel. Hvis du har en parabol sat op til tv-modtagelse, er satellit-internet en anden mulighed. Trådløs teknologi er tilgængelig for dig, hvis du har en mobiltelefon med modtagelse hjemme i skoven. Telefonlinjeopgraderinger betyder, at digitale abonnentlinjer er tilgængelige, eller alternativt kan fiberoptik give adgang. Hvis nogen af ​​disse scenarier matcher hinanden, har du en løsning til en hurtig internetforbindelse.

Trådløst internet

Trådløse telefoner med internettjenester betjenes af "celler". Midt i hver celle er der et celletårn med flere antenner på. Frekvensområdet for et mobiltelefontårn er fem til syv miles og er synsfelt: Hvis du kan se tårnet, er der en god chance for, at du får trådløs modtagelse. At finde ud af, hvilken transportør der er på mobiltelefontårnet, er et spørgsmål om at ringe til de forskellige luftfartsselskaber i dit område og spørge dem. Du kan også køre op til tårnet og se efter logoer fra virksomheder som Verizon, AT&T eller T-Mobile (medmindre tårnet er forklædt som et træ). Hvis du allerede har en telefon fra en af ​​disse transportører (eller en anden operatør) og modtager modtagelse i dit hjem i skoven, skal du kontakte transportøren og anmode om trådløs internetservice også. Denne løsning kræver en dongle - et stykke hardware, der indsættes i din computer eller laptop - fra transportøren til internetmodtagelse.

Digitale abonnentlinjer

Hvis skoven, du bor i, er blevet opdateret med nye telefonlinjer, er det en god indsats, at du har adgang til DSL. DSL er tilgængelig direkte via telefonlinjer og tilbyder højhastighedsinternet gennem en række transportører, afhængigt af den fremtrædende fastnetoperatør i dit område. Ring til din lokale telekommunikationstjeneste, eller log ind på dens websted, og se efter DSL-tjenester i dit område.

Kabel

At se fjernsyn kræver et signal modtaget gennem luften, en parabol eller kabelforbindelser. Hvis du har kabel, har du muligvis adgang til kabelbredbånd med højhastighedsinternet. Kontakt din lokale kabelbærer eller log ind på dens hjemmeside og tjek dens medfølgende tilbud. Højhastighedsinternet kan være billigt og let tilgængeligt.

Satellit Internet

Hvis der ikke er andre muligheder tilgængelige, kan du kræve en satellitinternetinstallation. Selvom skovene typisk er tætte, er der normalt steder i den, der har den nødvendige klare eksponering for den sydlige eller sydøstlige udsigt over himlen. En parabol er knap 30 inches på tværs, med signal fodaftryk den modtager i et meget mindre område end det. Parabolantenner kan installeres på en stang, på et tag eller under et tag. Kontakt satellit-internetudbydere i dit område, og få en repræsentant til at teste, om dit hjem er levedygtigt til satellit-internetmodtagelse eller ej.