2 måder at spille SNES på iPad

Ring mig til old school eller retro, men SNES var virkelig en af ​​de største konsoller nogensinde lavet. OK, så det var ikke bare konsollen, det var de spil, der gjorde SNES så godt, og nu kan du spille alle de fantastiske SNES-spil direkte på din iPad ... med lidt hjælp i det mindste. Dette bruger en emulator til at spille de gamle skolespil i iOS, men om det vil fungere på din egen iPad, afhænger det af nogle få ting.

Lad os dække to forskellige metoder, der kan få SNES-emulering på en iPad:


Bemærk, at disse to metoder kræver, at der kaldes en "jailbreak", der er rettet mod avancerede brugere. Hvis du ikke vil jailbreak, skal du bare få en emulator på stationære computeren i stedet.

Spil SNES på iPad: Metode 1

Der er faktisk to måder at spille SNES på iPad. Den første er ved at bruge et program kaldet SNES HD, som er en iPad-port af den populære SNES-emulator til Mac kaldet SNES9x. Denne app er virkelig cool, for den ene er helt gratis, og det lader dig bruge iPhone som fjernbetjening!

Her er hvad du skal bruge:

  • Jailbroken iPad
  • iPhone til fjernbetjening
  • SNES HD-pakke (gratis download)

Du kan få SNES HD her, det er en gratis download, eller du kan finde den på Cydia Store. Du vil også gerne tjekke denne side for instruktioner om installation, som bruger Cydia til at installere pakken.

Videoen nedenfor demoer oplevelsen:

Rart er det ikke? Måske vil SNES en dag få en officiel iPad-emulator .... men sandsynligvis ikke.

Spil SNES på iPad: Metode 2

Den anden metode er ikke gratis, men som vist på billedet ovenfor kan du spille SNES ved hjælp af en Wiimote som controller. Dette er nærmere beskrevet på LifeHacker, og vil kræve følgende:

  • En jailbroken iPad
  • SNES4iPhone fra Cydia-butikken til $ 6
  • Wiimote (dette bliver din SNES controller, søde!)
  • iPad synkroniseringskabel (USB-kabel, der følger med din iPad)
  • En Mac / Windows / Linux-pc (til at køre jailbreak-softwaren)

Du bruger en app fra Cydia-butikken kaldet SNES4iPhone, og synkroniser derefter Wiimote til din fjernbetjening. Hvis du er en super geek, kan du sikkert regne ud hele processen selv, ellers check LifeHacker: Spil SNES i fire nemme trin for at få det hele til at fungere på din iPad.

Husk at i begge situationer skal du jailbreak din iPad, før du kan spille SNES-spil på din iPad. Det er min opfattelse, at Nintendo og de klassiske spilproducenter skal være sammen og frigive en officiel SNES-afspiller til iPad, så opkræve de enkelte spil. Jeg tror, ​​det ville være et stort hit og ville være en fantastisk måde at genoplive nogle klassiske spil, som mange mennesker længe har glemt og ikke længere har evnen til at spille.

Åh og en ting, SNES4iPhone vil arbejde for at spille SNES på iPhone og iPod touch også!