De bedste højttalere til en MacBook, MacBook Pro eller iMac

De indbyggede i Mac-højttalere er ikke rigtige nok til at spille rig høj musik eller medier, så du vil få et bedre sæt. Hvilke slags højttalere der vil ønske, afhænger af dine behov, men jeg vil anbefale at få et kvalitetssæt til dit hjem arbejdsstation, og så hvis du er en vejkriger, få et separat sæt bærbare højttalere. Jeg vil gå over et par muligheder, som jeg har direkte erfaring med her.

De bedste højttalere til din MacBook, MacBook Pro eller iMac

Audioengine A5 Powered Multimedia Højttalersystem - $ 325 - Lydkvaliteten på AudioEngine A5 er intet mindre end helt fantastisk, med nogle fantastiske funktioner til at starte. Højttalerne inkluderer nem indlæsning til at tilslutte din iPod / iPhone, en USB-port til opladning af din iPod, et stikkontakt til tilslutning af en Airport Express, en indbygget forstærker, og nævnede jeg alvorligt fantastisk lyd? Jeg hørte disse på et vennerhus og vidste, at jeg måtte få et sæt selv. Hvis du er en musik elsker, audiophile eller en musiker, og du vil have virkelig fantastisk lyd på et budget, skal du bare stoppe med at læse og få disse højttalere, dine ører vil takke dig. Ikke mere 128kbps lydfiler med disse, du vil gerne spille 256kbps eller bedre. Min eneste klage er, at de ikke indeholder en fjernbetjening. AudioEngine A5'erne kommer i sort, hvid , og en snazzy bambus .

Jeg er nødt til at rave over AudioEngine, fordi de uden tvivl er de bedste højttalere, jeg har hørt på noget lige tæt på prisklassen. For en Mac (eller iPod eller enhver pc virkelig) producerer de den højeste kvalitets lyd mulig uden at bruge masser af penge.

Ok nu forstår jeg ikke, at alle ønsker at bruge $ 325 for nær studio-kvalitet lyd på deres Mac, eller de vil bare have noget mindre, så her er nogle anstændige muligheder, der er betydeligt billigere:

Billige men gode højttalere til din MacBook, MacBook Pro eller iMac

Altec Lansing BXR1220 2.0 højttalere - $ 15 - disse er små højttalere med overraskende anstændig lyd for deres størrelse. Forvent ikke dyb rig bas eller noget, men det er bare ikke muligt med noget, der er kompakt og uden subwoofer.

Logitech S220 2.1 højttalere med subwoofer - $ 24 - Nu, hvis du er mindre bekymret for plads og portabilitet, producerer disse højttalere for nogle $ 25 nogle gode bas takket være den medfølgende subwoofer. En af mine venner har disse tilsluttet sin MacBook og spiller dem ret højt på BBQs, og jeg er altid imponeret over, at for lydkvaliteten er de så billige.

Altec Lansing VS4121 Audio System - $ 60 - Jeg havde et par Altec Lansings ligesom disse på min Mac, før jeg fik nogle AudioEngine A5'er, og jeg var altid tilfreds med deres lydkvalitet. Subwooferen hjælper med at producere rig bas og højttalerne giver høj lyd og lyd til musik, film og spil.

Ultra bærbare højttalere til din MacBook og MacBook Pro

Altec Lansing iML237USB Ultra bærbare højttalere - $ 49 - Denne ting er lille og ultra bærbar, den største ulempe er, at den trækker fra USB for at tage strøm, så du mister en USB-port. Hvis du er en alvorlig roadwarrior, og du er mere bekymret for taskeplads end den samlede lydrigdom og bare har brug for noget højt til telekonference, underholdning eller præsentationer, er dette et godt valg. Jeg så først en af ​​disse, da en person bragte den ud af sin taske under en præsentation, det lignede en chubby YoYo.

B-Flex 2 Stereo USB-højttaler - $ 39 - Dette er en fascinerende højttaler, den plugger ind i din USB-port og har så en fleksibel arm til at sigte i hvilken som helst retning. Jeg indrømmer, at jeg ikke har hørt disse selv, men de blev anbefalet af en ven for deres bærbarhed og lydkvalitet, og jeg stoler på hans mening, så jeg inkluderer dem. For maksimal bærbarhed og ledningsfri højttalere ser de ud som en god indsats.

Hvad med højttalere til Mac Pro og Mac Mini?

Mine forslag til Mac Mini ville være de samme som de andre Mac'er, men da Mini er så lille og stilfuld, så regner jeg med Mini-ejere om deres højttalers udseende. Med hensyn til Mac Pro, da det er mere af en professionel maskine, kan jeg forestille mig, at en Mac Pro-bruger vil have professionelle højttalere, mens AudioEngine A5 sikkert opfylder dette krav på et budget, er der andre muligheder, der er specielt rettet mod lydfolk, men Jeg har ingen personlig erfaring med den slags high-end lydudstyr.

Selvfølgelig er der mange andre muligheder derude til Mac-højttalere, men det er bare dem, jeg har stødt på relativt for nylig. Du er velkommen til at dele dine egne højttalers forslag eller erfaringer i kommentarerne.