Sådan oprettes et arbejdstidsoversigt

Hvis du har en uforudsigelig tidsplan, der ikke giver dig garanterede 40 timer om ugen, vil du måske oprette et diagram i et Microsoft Excel-regneark, der giver dig mulighed for at spore dine arbejdstimer over tid. Du kan sammenligne dette diagram med de timer, der er anført på din lønseddel, for at sikre, at dit arbejdssted har beregnet din betaling korrekt.

Trin 1

Åbn et Microsoft Excel-regneark. Du finder ofte Microsoft Excel-ikonet på skrivebordet eller i menuen "Start". Dobbeltklik på ikonet på skrivebordet eller enkeltklik på ikonet i menuen "Start" for at begynde.

Trin 2

Klik på celle A1. Skriv "Uge 1." Tryk på "Enter". Indtast det antal timer, du har arbejdet i cellerne A2 til A8. Hver celle repræsenterer en ugedag.

Trin 3

Klik på celle A9. Klik derefter på det tomme "fx" felt på tværs af din værktøjslinje. Skriv følgende formel for at bestemme det samlede antal arbejdede timer: = SUM (A2: A8)

Trin 4

Tryk på "Enter". De samlede timer vises i celle A9.

Gør dine data til et diagram. Fremhæv cellerne A2 til A8 med din markør: Klik på A2, og hold "Skift" -tasten og pil ned. Flyt pil ned ned på listen over celler, indtil du når celle A8. Klik på fanen "Indsæt" på din værktøjslinje efterfulgt af "Kolonne". Vælg et søjlediagram. Excel indsætter et søjlediagram, der afspejler dine data.