OS X 10.11.3 Beta 2 Tilgængelig til test

Apple har udgivet den anden beta-opbygning af OS X 10.11.3 til brugere i både offentlige og udviklede Mac beta-testprogrammer. Den nye bygning ankommer som 15D13b og formentlig fokuserer på fejlrettelser og forbedringer, det er usandsynligt, at nye funktioner skal medtages.


Mac-brugere, der i øjeblikket deltager i de respektive beta-testprogrammer og kører en tidligere OS X beta-build, kan finde den nyeste OS X 10.11.3 beta 2-download, der er tilgængelig fra Mac App Store i afsnittet Softwareopdatering.

Enhver kan tilmelde sig for at deltage i det offentlige beta-program, men det er generelt ikke tilrådeligt for de fleste brugere, da betasystemsoftwaren er buggier og mindre pålidelig end stabile udgivelser. Developer beta build er den samme version, men kun tilgængelig for brugere, der er registreret hos Apple som en officiel Apple Developer, som også giver dem adgang til iOS beta udgivelser.

For dem, der nyder beta-testsystemsoftware, har Apple også udgivet iOS 9.2.1 beta 2 til iPhone, iPad og iPod touch.

Der er ingen kendt offentlig lanceringstidslinje til OS X 10.11.3, men typisk går Apple gennem flere betaudgivelser, inden den giver en endelig version til offentligheden.