Deaktiver iPhone GPS & Geographic Tagging Data i iPhone Fotos

Hvis du ikke vidste det, gemmer iPhone-kameraet opbevaring af GPS- og geografisk tagginginformation i EXIF-dataene på dine iPhone-billeder. Hvis du ikke vil have denne type lokalitetsoplysninger, der er gemt i en EXIF-data, kan du nemt deaktivere funktionen i iOS-indstillinger, hvilket i det væsentlige forhindrer billedet i at holde placeringsoplysningerne i filen og kan bidrage til at øge privatlivets fred. Vi dækker, hvordan du justerer denne indstilling for alle versioner af iOS, der understøtter placeringsfunktionen.

Sådan deaktiveres iPhone Photo GPS Geotag Location Data

Dette forhindrer placeringen af ​​GPS-koordinaterne i at blive integreret i alle billeder taget med iPhone Camera-appen. Disse indstillinger er justeringer tilgængelige for og fungerer i alle moderne versioner af iOS:

  • Åbn appen Indstillinger, og vælg derefter indstillingerne "Privatliv"
  • Tryk på "Location Services" og find "Camera" i listen over apps
  • Drej kontakten ved siden af ​​kameraet til OFF

Dette er, hvad privatlivet> Placeringstjenester> Kameraindstilling skal se ud for at forhindre placeringsmærkning:

Det er vigtigt at pege på denne indstilling, justering ændrer kun billeder taget med kameraprogrammet på en iPhone. Hvis du vil forhindre andre apps i at kunne geografiske billeder taget i den respektive applikation, sig som Instagram, skal du finde den pågældende app fra samme fortrolighedsliste> Location Services og deaktivere disse apps også. Glem ikke det, hvis du sigter mod at opretholde maksimal beskyttelse af personlige oplysninger med geografiske lokaliseringsdata.

Du finder denne privatlivsindstilling i alle moderne iOS-versioner, fra 6, 7, iOS 8 og videre. Nye versioner af iOS gav faktisk "Location Services", der er egne separate præferenceindstillinger i sektionen Privatliv i Indstillinger-appen, mens gamle versioner af iOS stadig giver dig mulighed for at deaktivere indstillingerne, men du skal gå dybere ind i iOS-præferencerne for at gøre det, hvilket vi dækker næste.

Slukning af kameraplaceringstjenester i ældre iOS-versioner

Slukning af GPS-GPS-data med ældre modeller iPhone, der kører iOS 5 og iOS 4, udføres ved hjælp af følgende indstillingsjustering, bemærk, hvordan det er anderledes end det i iOS 7:

  • Tryk på Indstillinger
  • Tryk på Generelt
  • Tryk på "Location Services"
  • Vælg tænd / sluk-knappen ved siden af ​​"Kamera", så kontakten er indstillet til OFF
  • Afslut indstillinger

Udseendet af disse kameraplaceringsdata og privatlivets indstillinger har også ændret sig lidt, men igen er funktionaliteten den samme på tværs af alle versioner af iOS, der inkluderer muligheden for at skifte indstilling til eller fra.

Billeder taget fra iPhone vil nu ikke længere indeholde GPS- og positionsdata, når du tager billeder, og dine personlige oplysninger bør lindres.

For de interesserede er det ret nemt at se iPhone-fotos GPS-data ved hjælp af Preview-appen eller en anden EXIF-seer på Mac'en. Ligeledes er det også ret nemt at fjerne EXIF-detaljerne ved hjælp af applikationer, så hvis du vil fjerne placeringsdata fra tidligere billeder, så er det, hvad du vil gøre.