Hvordan man bliver deltager på "Wheel of Fortune"

Det er lettere end nogensinde før at ansøge om at være deltager på "Wheel of Fortune." Showet har det opsat, så du kan ansøge online og indsende en auditionsvideo. Eller du kan anvende den gammeldags måde ved at gå til Los Angeles og prøve at få en audition eller besøge Wheelmobile, når det kommer til et sted i nærheden af ​​dig.

Ansøg online

Udfyld online-applikationen til "Wheel of Fortune." Vælg, om du er voksen, studerende eller gymnasieelever. Vær forberedt på at udfylde oplysninger, herunder dit navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse og køn. Udfyld afsnittet "Lad os lære dig at kende" for at få din bedste chance for at komme på showet, og klik derefter på knappen "Send". For yderligere råd om, hvordan du udfylder applikationen, se videoen på applikationssiden. Du kan også ansøge om Wheel Watcher's Club, som giver dig en daglig chance for at vinde $ 5.000.

Lav en video

Videoen fungerer som dit audition stykke, og du er nødt til at passe meget ind i det på kort tid. Hjemmesiden "Wheel of Fortune" tilbyder adskillige tip, herunder at fortælle dig at smile, være naturlig, tale op, forklare hvorfor du ville blive en god deltager, introducere noget om dig selv, holde videoen under et minut og have det sjovt. Det fortæller dig også at holde dig væk fra bestemte ting. "Se ikke ud som om du er rullet ud af sengen, skriv det ikke i dit kontor, ikke gå rundt, fortæl os ikke, at det at være på 'Wheel' står på din bucket-liste." Der er tre måder, du kan indsende din video på: Send den på YouTube og angiv et link til den i applikationen; upload en video, du har lavet; eller upload en webcam-video.

Audition i L.A.

Hvis du skal være i Los Angeles, kan du prøve at komme ind i en af ​​auditionerne, hvis den afholdes, mens du er der. Send et postkort til "Wheel of Fortune" Contestant Auditions; 10202 W. Washington Blvd .; Suite 5300; Culver City, CA 90232. Sæt den dato, du vil prøve på postkortet, dit navn, adresse og telefonnummer. Du skal stadig gennemføre online-auditionerne og skrive en note på postkortet, som du har gjort det. Auditions afholdes i Sony Television Studios i Culver City. Mød klædt pænt op og ankom tidligt. Du vil tage en skriftlig test og spille i et mock "Wheel of Fortune" spil. Du vil også tale med auditionsværten som en del af en personlighedstest for at se, om du vil appellere på tv.

Find Wheelmobile

Det Wheelmobile rejser rundt i landet og holder auditioner. For at finde ud af om Wheelmobile vil være i dit område, kan du se "Wheel of Fortune" og vente på placeringsmeddelelser, følg @Wheeloffortune på Twitter eller tilmeld dig Wheel Watchers Club. Vis op til begivenheden og udfyld ansøgningen. Tilfældige applikationer vælges, og folk kaldes på scenen for at spille en "Wheel of Fortune" hastighedsrunde. At komme til arrangementet garanterer dig ikke en audition til live showet.