Skift og tilpass docken i Mac OS X Lion med Docker

Vi har gennemgået mange OS X Dock tips før, men med hjælp fra en gratis Lion kompatibel app kaldet Docker, kan vi nemt anvende mange ændringer på Docks adfærd og tilpasninger til Docks udseende med blot et par klik.

Hvad kan du præcist tilpasse? Ved hjælp af Docker kan du: Skifte dockestil fra 3D til 2D, justere gennemskinnelighed af ikoner, ændre indikatorstil og farve, ændre farven på Docks-omridset, tilpasse Docks-baggrunden til et billede eller en gennemsigtighed, skift Docks-positionen på skærm, skift minimeringseffekten, øg ikonstørrelsen ud over standardgrænserne, foretag forskellige forandringer til appikonerne i Dock, tilføj spacers til venstre og højre side af Dock, tilføj tilpassede stakke og meget mere.

  • Download Docker gratis fra Blocksoft

Selvfølgelig kan du altid altid vende tilbage til standardindstillingerne til enhver tid. Her er et par forskellige Dock-stilarter, der blev lavet hurtigt ved hjælp af appen:Farvingen af ​​grænsefladen er lidt mærkelig, ellers er Docker en god app til at lave tilpasninger og ændringer i Docks udseende og adfærd:

Tak for tipet Peter