Brug Google Chrome Full Screen

Google Chrome-browseren er et glimrende valg, fordi det ikke kun er hurtigt og kraftfuldt, men det sandkasser Flash for at forhindre plugin i at gå helt nødder, og det giver masser af tilpasningsmuligheder.

Hvis du er en ivrig Chrome-bruger, vil du sandsynligvis sætte pris på at bruge Chrome i fuldskærmstilstand, og heldigvis kan du bare gøre det.

Måske er den hurtigste måde at indtaste og afslutte Chrome fuld skærm ved at ramme et simpelt tastetryk. Med dette kan du nemt sætte Google Chrome i fuldskærmstilstand, uanset om versionen af ​​Mac OS understøtter den traditionelle fuldskærms-appfunktion. Nej, det ændrer ikke bare dit vindues størrelse, det tager faktisk den aktuelt aktive webside og ændrer størrelsen på den for at passe til hele skærmens overflade - ingen titellinje, ingen adresselinje, intet, bare en webside.

For at komme ind i Chromes fuldskærmstilstand skal du trykke

Command + Shift + F

Du kan afslutte fuldskærmstilstand ved at trykke på tasten igen.

Noget andet at huske på er at du kan gå ud af fuldskærmstilstanden i Mac OS X ved at bruge escape-tasten eller klikke på den grønne knap, hvis du er i en moderne udgivelse af Mac-systemsoftwaren, og det gælder Chrome som godt.