Sådan tester du et elektrisk panel

Dit hjem elektriske panel er det sted, hvor al elektricitet distribueres i hele dit hjem. Hvis du har problemer med en elektrisk beholder et eller andet sted i dit hus og ikke kan finde problemet, er det muligt, at noget er gået galt i det elektriske panel. Med en vis omhu kan du nemt kontrollere for at sikre, at din panelfelt fungerer korrekt.

Trin 1

Undersøg hver afbryder i det elektriske panel for at se, om den er udløst. Kontroller hver enkelt visuelt for at sikre, at kontakten er indstillet til TIL-position. Hvis du finder en i OFF-position, er denne afbryder blevet udløst af en tilsyneladende overbelastning eller et defekt kredsløb.

Trin 2

Nulstil eventuelle udløste afbrydere inde i det elektriske panel. Gør dette ved blot at skifte afbryderen til ON-positionen. Hvis afbryderen snubler sig tilbage til OFF-position med det samme, har du et alvorligt problem i dit kredsløb. Kontakt en elektriker.

Trin 3

Test hver enkelt afbryder med et multimeter. Skift multimeteret til indstillingen "Volt AC". Hver afbryder har en terminalskrue i slutningen, hvor den varme ledning løber. Berør den ene tand til afbryderens terminalskrue og den anden til jordstangen inde i el-panelboksen. Hvis der ikke registreres strøm, har du en defekt afbryder, der skal udskiftes. Gentag dette for hver afbryder inde i panelet.

Trin 4

Sluk for hovedafbryderen til det elektriske panel, hvis du har brug for at udskifte en afbryder. Dette er placeret øverst i kassen i midten af ​​panelet. Denne kontakt slukker for alle kredsløb inde i dit hjem, så har en lommelygte praktisk.

Trin 5

Fjern den defekte afbryder fra el-panelet. Der kan være skruer, der holder dette på plads, eller det kan være en snap-in-afbryderstil. Sørg for at udskifte dette med en afbryder med identisk strømstyrke. Løsn den gamle afbryder, og tilslut den nye på sin plads, og installer derefter afbryderen i el-panelet.

Tænd for hovedstrømmen igen, og test dit nye kredsløb.