Har Siri Vis din kalender og aftaler på iPhone, iPad eller Mac

Har du en travl dag, og spekulerer på, hvad der er næste på din kalender dagsorden? Måske har du glemt, når denne aftale er i morgen? Eller måske spekulerer du på, om du er fri næste tirsdag til et møde på et bestemt tidspunkt? Du kan bede Siri om at fortælle dig, at du bruger den virtuelle assistent som en lille personlig assistent på din iPhone, iPad eller Mac.

At interagere med Kalender ved hjælp af Siri er et af mine foretrukne sæt Siri kommandotrikker, og hvis du bliver vant til at bruge den på denne måde, kan den også blive en af ​​dine. Kalender på iPhone, Mac og iPad er en af ​​de mest nyttige funktioner i iOS og Mac til alle, der opretholder en travl livsstil eller mange aftaler og møder, hvad enten det er arbejde, personligt eller begge dele, og kombineret med Siri Calendar er endnu bedre, da du kan anmode om alle mulige oplysninger med den digitale assistent.

Siri Kalender Forespørgsler og Rapportering Kommandoer

Siri har fuld adgang til din kalender og eventuelle begivenheder, så hvis du vil have, at Siri fortæller dig, hvad der kommer op på din kalender, eller hvis du har et møde i dag, i morgen eller flere år lige nu, spørg bare. Alle disse Siri-kommandoer arbejder på enhver enhed med Siri, uanset om det er en iPhone, iPad eller Mac.

Opkald Siri som sædvanlig ved at holde Home-knappen nede, ved hjælp af Hey Siri-stemmeaktivering eller trykke på menuknappen på en Mac, og brug derefter følgende type spørgsmål om kalenderen:

 • Hvad er der på min kalender i dag?
 • Hvad er der på min kalender i morgen?
 • Hvad er der i min kalender til fredag?
 • Hvad er der i min kalender i denne uge?
 • Hvad er der i min kalender næste uge?
 • Hvad laver jeg i næste uge klokken 16?
 • Vis mig min kalender til næste tirsdag
 • Vis mig min kalender for næste måned
 • Hvad er der på min kalender?
 • Har jeg noget planlagt til 4. september?
 • Hvad er der på min kalender i december 2021?
 • Hvornår er mit møde med Bob?

Siri vil scanne dine kalendere, herunder delte kalendere, og rapportere eventuelle resultater, hvis du bruger bredere spørgsmål, der har større tidsintervaller, vil Siri endda give en lille kalender indlejret i svaret.

Hvis der ikke findes noget, der vedrører det stillede spørgsmål, så svarer et svar som "Du har ingen aftaler på den dag" eller "Jeg fandt ingen udnævnelser til i dag" kommer i stedet.

Og ja, hvis du viser helligdage på kalenderen, så vil de også ses på kalenderanmodningerne fra Siri.

Selvfølgelig kan du også tilføje og ændre kalenderbegivenheder, møder og datoer ved hjælp af Siri, med kommandoer som "Opsæt et møde til 10:00 med Bob", "Lav en ny aftale næste fredag ​​kl. 16.00", "Omlægge mit møde med Bob fra 15:00 til 16:00 "eller" annullere dagens aftale "og mange andre variationer. Kalender og Siri fungerer fantastisk sammen, så giv dem en chance.

Hvis du har haft det her, kan du også se en kæmpe liste over Siri-kommandoer eller gennemse vores brede samling Siri-tips her.