Nintendo DS-emuleringssystemkrav

Videospilemulering er processen med at emulere driften af ​​et bestemt spilsystem på en anden type system. Et program, der f.eks. Giver dig mulighed for at spille NES-spil på din computer, ville være en type emulator, og emuleringen ville faktisk bruge computeren til at spille NES-spillet. Mens de fleste spilsystemer fra den forrige generation (og tidligere) har fået fungerende emulatorer oprettet til dem, er det ikke alle computere, der er i stand til at køre disse emulatorprogrammer på grund af den krævede høje processorkraft. Nintendo DS håndholdte gaming system er ingen undtagelse. Det er vigtigt at bemærke, inden du går videre, at brug af emulatorer og spil - kaldet rom - på din computer kun er lovligt, hvis du allerede ejer spillet.

CPU

Når det kommer til emulering, især af nuværende generations spilsystemer, er den generelle tommelfingerregel "jo mere magt, jo bedre." Fordi nuværende generationskonsoller ikke behøver at håndtere de utallige opgaver, som computere udfører og kun kan koncentrere sig om spilaspektet, er deres hardware konfigureret til at få så meget strøm i spillet som muligt. Computere skal have ekstra strøm for at holde trit med konsollerne, fordi deres hardware er konfigureret til en bred vifte af opgaver snarere end bare spil. Det grundlæggende minimale CPU-krav til Nintendo DS-emulering er en Intel Pentium-processor, fortrinsvis i stand til hastigheder på over 1 GHZ.

Hukommelse

Hukommelse er absolut nøglen til ethvert forsøg på at efterligne en spilkonsol på din computer. Fordi din computer bruger software til at efterligne spilhardware - ved hjælp af et program i stedet for den faktiske konsol - vil det kræve langt mere hukommelse for at kunne gøre det effektivt, end hvis det bare spillede spillet normalt. Som med CPU, jo mere du har, jo bedre bliver det. Mindstekrav til hukommelse til Nintendo DS-emulering er mindst 256 mb hukommelse, hvor mindst 1 gigabyte hukommelse anbefales.

Video kort

Mærkeligt som det måske lyder, er grafikkortet faktisk af mindre betydning end de to foregående poster. Selvom det skal være et kraftigt kort, vil emulatorerne normalt ikke være indstillet på en sådan måde, at de udnytter nogle af de mere avancerede funktioner på et grafikkort. Grafikkortet skal dog understøtte de nyeste Direct X runtime-filer - Direct X 9 i februar 2010 - for at emulatoren skal fungere korrekt. På samme måde skal computeren have mindst Direct X 8 installeret for at ethvert emulatorprogram kan køre korrekt, selvom Direct X 9 anbefales.