Sådan bruges spilcontrollere med Doom 3

Mange computerspil, især førstepersonsskyttere, har ikke indbygget support til spilcontrollere. Et eksempel på et sådant spil er "Doom 3", hvis standardkontrolindstillinger er indstillet til en kombination af tastaturtaster og musen. Brugere peger generelt deres våben med præcision ved hjælp af musen, mens de går med et vilkårligt antal tastaturkombinationer. Imidlertid kan spillere også bruge en gamepad eller joystick ved hjælp af tredjeparts applikationer til spiladministration.

Få en tredjeparts applikation til profilering af spil. Værktøjer som Pinnacle Game Profiler, Total Game Control og NeTo Game Profiler FX giver dig mulighed for at bruge en computerindgang til spil, der ikke understøtter det.

Installer og start applikationen til profilering af spil. Brug programmets vigtigste "Åbn" eller "Gennemse" funktion til at søge efter "Doom 3" filgenvejen på din computer.

Brug applikationen til at efterligne "Doom 3's" nuværende kontrolskema, og tildel den til en spilcontroller. For eksempel bruger spillets standardkontroltasterne "W", "S", "A" og "D" til henholdsvis fremad, bagud, venstre og højre. I applikationen skal du vælge "W" -tasten i rullemenuen og derefter videresende dens respektive handling ved at trykke på den ønskede knap til gamepad. Tilpas hver handling til din spilcontroller i overensstemmelse hermed.

Gem dine indstillinger ved at trykke på "Anvend" eller ved hjælp af programmets standardbesparelsesmetode.

Start "Doom 3", og test dine nye kontrolindstillinger. Sørg for, at spiladministrationsprogrammet kører aktivt, mens du spiller spillet.