Madlavning med din iPad eller iPhone? Følg disse 3 enkle køkken tips

Mange af os bruger vores iPhones og iPads i køkkenet til at hjælpe med opskrifter eller endda underholdning under madlavning, og de arbejder vidunderligt til dette formål. Men elektronik og kalkunsauce blander sig ikke godt, og for at have en problemfri oplevelse vil du gerne følge nogle få enkle tips til at forhindre frustrationer, rod eller værre. Så hold din iPhone fri for græskarpiksblanding, juster en skærmindstilling, beskytt den mod stænk og arbejde med en engangsstativ, og du vil være god at gå.

1: Hold opskriften åben og stop skærmen fra automatisk låsning

For det første vil du sørge for, at skærmen forbliver på, så du ikke behøver at konstant fyre med knapper og adgangskoder, mens du er midt i at læse en opskrift. I stedet vil din iPad eller iPhone-skærm forblive tændt. Dette er en nem indstillingskonfiguration, som du kan lave på en iOS-enhed, men du vil kun gerne gøre dette midlertidigt, mens du arbejder, da det reducerer batteriets levetid og forhindrer adgangskoden i at tænde sig selv.

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "Generelt"
  2. Find "Auto-Lock" og vælg "Never" for at forhindre, at skærmen slukker

Nu kan du sætte iPhone eller iPad op, åbne din yndlingsopskrift eller film, og brug den uden at bekymre dig om, at skærmen bliver mørk.

Som nævnt bør dette kun være midlertidigt, og du vil gerne skifte dette tilbage til en mere sikker indstilling, når du er færdig med køkkenfestivalerne, så din iPhone eller iPad automatisk vil låse igen med en adgangskode, når den ikke er aktiv.

2: Brug en lynlåse til at beskytte mod pletter og spild

Enhver generisk og klar lynlås taske beskytter din iPhone eller iPad mod stænk, spild og beskidte fingre, hvilket er meget vigtigt for køkkenet og når du laver madlavning. Der er virkelig intet til dette, brug kun en lynlås taske, der er klar og passer til den enhed, du bruger, berøringsskærmen vil fortsætte med at arbejde, når den er placeret inde i posen.

Ikke mere bekymrende for rodet fingre eller kageblandinger, der beskadiger iPad eller iPhone, så længe du ikke gør noget for vildt og ziplocken er forseglet godt, du er god at gå, og du kan bruge uvorne hænder til at svinge rundt på den beskyttede skærm efter behov.

Vi har diskuteret dette før til iPhone og iPad, men det overrasker mig altid, hvor mange mennesker ikke er klar over, hvor effektive dette er givet enkelheden. Du ønsker ikke at tage en zip-låst iPhone dykning ind i Mac & OST-skålen eller noget, men for grundlæggende behov er det mere end tilstrækkeligt.

3: Opsæt en stativ til nem læsning og adgang

Nu hvor du har skærmen til at blive tændt, og enheden er beskyttet mod eksponering af basiske ingredienser, vil du gerne indstille iPhone eller iPad, så du nemt kan læse den. Sikker på, at du kan bruge en fancy stativ, men for et potentielt rodet miljø som køkkenet, kan det være bedre at bruge en du ikke er for bekymret over.

Der er masser af DIY muligheder for en hurtig iPhone eller iPad stand, lige fra at proppe en iPad op imod en appelsin eller banan (ja seriøst, en ven viste det til mig og de greb overraskende godt!) Til en af ​​mine personlige favoritter, Do en-selv-iPad-pelshængestativ, der virker overraskende godt, og da det bare er metal, vil du virkelig ikke bryde om det bliver græskarpis blandet over det hele.

Fik nogen andre nyttige køkken eller madlavning relaterede tips til iPhone eller iPad? Lad os vide i kommentarerne!