Adgang 40 + Smukke Baggrunde Skjult i OS X El Capitan & Mavericks

Nogle af jer husker måske, at en række smukke nye skærmsparere blev introduceret med OS X Mountain Lion, og vi her på OSXDaily viste dig, hvordan du afslører de fantastiske billeder fra de pågældende skærmsparere med en lille smule grave til at bruge som dit skrivebord tapet. Det viser sig, at du stadig kan finde disse high-res billeder i OS X Mavericks, OS X Yosemite og OS X El Capitan også. Vi viser dig, hvordan du graver de smukke tapeter og bruger dem som tapet til din OS X Mac (eller iOS-enhed, Windows PC, Android, uanset hvad du vil dekorere).


Selv om billederne er de samme 43 ærefrygt-inspirerende billeder fra tidligere versioner af OS X, bemærkede Lifehacker, at de er blevet flyttet til en ny placering, hvilket gør det muligt at gøre det smukke tapetbilled mere let tilgængeligt for den gennemsnitlige Mac-bruger.

For de utålmodige bliver de gemte baggrunde nu gemt på følgende sted:

/Library/Screen Savers/Default Collections/

Du kan få adgang til denne mappe med det samme ved at trykke på Command + Shift + G og indsætte den fulde sti. Du kan kopiere alle 43 billeder til et mere bekvemt sted, hvis du gerne vil få adgang til dem, men vi viser dig en bedre måde at få adgang til dem direkte fra skrivebordet præferencepanelet, hvilket forhindrer duplikatfiler i at rive op i Mac.

Få adgang til de skjulte baggrunde på Mac fra skrivebordets indstillinger

Du har muligvis bemærket, om du forsøger at trække hele "Desktop Collections" -mappen til skrivebordspræferencepanelet, billederne vises ikke, det skyldes, at / Bibliotek / er en systemmappe med forskellige privilegier. I stedet for at lave en kopi af alle billederne for at få adgang til dem, kan du blot trække og slippe hver enkelt mappe til skrivebordets præferencer for at tilføje dem til skrivebordets præferences panel i stedet:

  1. Fra et hvilket som helst Finder-vindue skal du trykke på Command + Shift + G og pege på følgende vej:
  2. /Library/Screen Savers/Default Collections/

  3. Træk Apple -menuen ned, og åbn "Systemindstillinger", efterfulgt af "Desktop & Screen Saver", og vælg skrivebordspanelet
  4. Træk og slip hver enkelt mappe fra "Standard samlinger" i mappesektionen, der findes i sidebjælken på skrivebordets præferencepanel
  5. Nyd dine nye smukke, frisk synlige tapeter

Du skal muligvis trække og slippe hver mappe uafhængigt snarere end som en gruppe for at få hver mappe til at føje til præferencepanelet.

Der er en samlet sum af 43 skjulte tapeter opdelt i fire beskrivende kategorier; "National Geographic", "Aerial", "Cosmos" og "Nature Patterns", hvert sæt er helt smukt, og alle individuelle tapeter er 3200 × 2000 opløsning.

Skjulte Mavericks Wallpaper Direkte Links

Ikke på en Mac, men vil stadig have baggrunde? Hvis du ikke ønsker at håndtere at kopiere dem til en anden computer eller din iOS-enhed, var nogen så venlig at uploade alle billeder i album på Imgur:

  • national geografi
  • Naturmønstre
  • Aerial
  • Cosmos

Klik gennem på enhver miniature for at downloade den fulde opløsningsversion. (Nature Patterns ser særligt godt ud med iOS, forresten).