Sådan rammer du et hjemmeløb i Pinch Hitter

Pinch Hitter er et gratis online spil, udviklet af Mousebreaker. Spillere udfylder rollen som en ungdommelig dej i et spil sandlot-baseball. Dit mål er at ramme så mange hjemmeløb som muligt ud af 10 pladser. Hvis du strejker ud tre gange, slutter spillet. At ramme et hjemmeløb tjener 4.000 point og tilføjer endnu en tonehøjde til dit spil. Læs videre for at lære at øge din høje score med flere hjemmeløb.

Klik på knappen "Start" på titelskærmen for at begynde. Sørg for at være klar, fordi du modtager din første tonehøjde inden for få sekunder efter at have klikket på knappen.

Bemærk den gennemsigtige flagermus, der svæver i hitboksen. Dette billede repræsenterer, hvor din flagermus svinger, når du klikker på museknappen. Du kan flytte flagermusen lodret og vandret.

Se banen når bolden forlader bunken. Hvis tonehøjden er på vej til højre, skal du skubbe musen til højre for at flytte din dej tættere på pladen. Hvis tonehøjden er på vej til venstre, skal du skubbe musen mod venstre for at bevæge sig væk fra pladen.

Se baseballens skygge for at vide, hvornår du skal svinge. Sving flagermusen, når skyggen krydser fra græsset til snavs foran hjemmepladen.

Løft eller sænk din flagermus, mens du svinger for at sikre, at flagermusen rammer den nederste del af bolden. Hjemmekørsler har brug for opadgående kraft såvel som udadgående kraft for at gå afstanden.

Vær opmærksom på, hvor bolden landede, og juster dit næste sving i overensstemmelse hermed. Så længe du opretter forbindelse til baseball og "kommer under det", scorer du hjemmeløb, tilføjer pladser til dit spil og opnår højere score.

Tips

Hvis du er for tæt på bolden eller for langt væk, vil du sandsynligvis ramme en dårlig bold. Prøv at slå baseball med de sidste fire eller fem inches af flagermusen.

For mere online baseball-sjov, prøv Pinch Hitter-efterfølgeren, Pinch Hitter 2.