Sådan stopper du at vise OS X Beta-softwareopdateringer i Mac App Store

For en tid siden har mange Mac-brugere tilmeldt sig at deltage i OS X Public Beta-programmet for at afprøve og beta test OS X Yosemite, før den blev udgivet til det bredere publikum. Siden da er inkluderet i det offentlige beta-program, får de også Mac-programmer til at modtage beta-softwareopbygninger til andre opdateringer til OS X, herunder mindre software-punktudgivelser, beta-builds og beta-systemsoftware. Hvis du ikke er interesseret i at se og modtage disse beta-software, opbygges på din Mac længere, kan du afvige fra at modtage softwareopdateringer forud for udgivelsen.


Hvis du ikke vælger at vise betaversioner, er det nok en god ide, hvis beta-opdateringerne skubbes til din primære Mac, og du vil opretholde stabil funktionalitet, da beta-softwaren er mindre stabil, da det er et aktivt arbejde i gang.

Og hvis du ikke vil bekymre dig, hvis du beslutter dig for at ændre dette på et senere tidspunkt og vælge at modtage og se beta-softwareudgivelser til OS X, når Apple frigiver dem, kan du nemt skifte indstilling og gå helt tilbage.

Optag ud af at vise opdateringsløsninger for beta-software til Mac OS X

Husk, at denne mulighed kun vil være tilgængelig for brugere, der specifikt har valgt at deltage i den offentlige beta af OS X:

  1. Afslut Mac App Store-applikationen, hvis du har den åben
  2. Åbn 'Systemindstillinger' fra Apple-menuen og vælg 'App Store'
  3. Ved siden af ​​"Din computer er indstillet til at modtage softwareopdateringsfrø", skal du klikke på knappen "Skift"
  4. Vælg "Vis ikke opdateringsopdateringer"
  5. Afslut fra Systemindstillinger, og du er god at gå

(* Disse beta udgivelser er ikke en del af de automatisk installerede OS X opdateringer, hvis du vælger at bruge den funktion)

Eventuelle beta-softwareudgivelser til OS X vist i App Store forsvinder ved genstart af appen, og de vil ikke længere være tilgængelige på fanen Opdateringer. Du kan også skjule specifikke opdateringer direkte, men det er mindre praktisk for beta-software og beta-systemudgivelser, da hvis du forsøger at undgå en, vil du sandsynligvis undgå dem alle.

Som tidligere nævnt kan du altid ændre dette og vise den berettigede beta-software til OS X igen ved simpelthen at vende ovenstående foranstaltninger og vælge "Vis præ-release-opdateringer" i App Store-systemets præferencepanel i stedet. Deltagelse i den offentlige beta og brug af beta opdateringer er en af ​​de bedre måder, som brugere kan tilbyde feedback på specifikke aspekter af OS X Yosemite, og det vil sandsynligvis være sandt for fremtidige udgivelser af OS X, såfremt de tilbyder lignende offentlige beta-programmer. Husk at ikke bruge beta-software på din primære Mac, hvor stabilitet er afgørende.

Husk, at dette er bortset fra det generelle Mac Developer-program, og udviklerudgivelser er adskilte fra de offentlige beta-udgivelser, der beskrives her.

Bemærk, at nogle brugere skal henvende sig til kommandolinjen for at afmelde sig fra Mac OS-udviklerens betastestudgivelser. Dette opnås i to dele via Terminal.

sudo defaults delete /Library/Preferences/com.apple.SoftwareUpdate CatalogURL

sudo softwareupdate —clear-catalog

Når den er udført, skal Mac'en ikke længere vise nogen opdateringer af beta-software.