Sådan efterlader du kommentarer på Twitter (3 trin)

Når du ser din ven tweetet om hendes hot date, eller når en lokal radiostation tager en afstemning, kan du kommentere tilbage på Twitter. Du behøver ikke følge nogen for at kommentere deres Twitter-indlæg. At kommentere folks tweets er en måde at få venner eller få Twitter-tilhængere. Twitter er en realtids social messaging-tjeneste, der er baseret i San Francisco. Brugere sender og modtager korte beskeder, kaldet tweets, som Twitter sender på nettet.

Trin 1

Åbn din valgte internetbrowser. Besøg Twitters hjemmeside og skriv dit Twitter-brugernavn og din adgangskode for at logge ind på din konto.

Trin 2

Kør musen hen over en besked, du vil kommentere i dit Twitter-feed. Muligheder for at svare eller retweet beskeden vises på skærmen. Klik på "Svar". @ -Symbolet og den anden persons brugernavn eller håndtag vises i en tom meddelelsesboks.

Skriv din kommentar efter @ og Twitter-håndtaget, og efterlad et mellemrum mellem håndtaget og begyndelsen af ​​din besked. Husk, at Twitter-kommentarer skal bestå af mindst 140 tegn. Klik på "Tweet", når du er klar til at sende din kommentar.