Hvordan konverterer jeg Ami Pro til Word?

Ami Pro var et populært tekstbehandlingsprogram i slutningen af ​​1980'erne og begyndelsen af ​​1990'erne. Det var forgængeren til Lotus Word Pro-applikationen, som var en stor konkurrent til Microsoft Word indtil begyndelsen af ​​2000'erne. Microsoft Word er siden blevet den dominerende tekstbehandlingsapplikation for Windows-brugere.

Hvis du har Ami Pro, kan du konvertere filerne til brug i Word ved at gemme dokumentet i Rich Text Format (.rtf) filformat. RTF-filer er fuldt kompatible med MS Word. Hvis du ikke har Ami Pro, skal du installere en speciel konverter til Word.

Konvertering af filer i Ami Pro

Trin 1

Start Ami Pro tekstbehandlingsprogram.

Trin 2

Klik på "File / Open" -indstillingen på menulinjen. Gå til den fil, du vil konvertere til brug med Microsoft Word. Åbn filen i Ami Pro.

Trin 3

Klik på "File / Save" på menulinjen og derefter på "Save As" -muligheden. Vælg "Rich Text Format" som filtype i rullemenuen "File". Klik på knappen "OK". Filen er nu kompatibel med Microsoft Word.

Åbn den konverterede Ami Pro-fil i Word. Foretag ændringer efter behov, og udskriv eller gem dokumentet.

Brug af Microsoft Office Converter Pack

Trin 1

Besøg Microsoft Office-webstedet og download Office Converter Pack.

Trin 2

Gå til den mappe, hvor du gemte den downloadede fil. Dobbeltklik på filen for at installere konverteringsprogrammet. Luk Microsoft Word, hvis du bliver bedt om det.

Trin 3

Genstart Microsoft Word. Hvis du bruger Word 2000 eller 2003, skal du klikke på menuen "Funktioner" og derefter på "Indstillinger". I Word 2007 og 2010 skal du klikke på knappen "Word" og derefter på "Word-indstillinger" nederst i pop op-menuen.

Trin 4

Klik på fanen "Generelt" i Word 2000 eller 2003 eller fanen "Advance" i Word 2007 eller 2010, og rul ned til afsnittet "Generelt" i højre rude i vinduet.

Trin 5

Klik på afkrydsningsfeltet ud for "Bekræft konvertering ved åben" i Word 2000 eller 2003. I Word 2007 og 2010 skal du aktivere indstillingen "Bekræft konvertering af filformat ved åben". Klik på knappen "OK" i alle versioner for at gemme ændringer og vende tilbage til Word-hovedvinduet.

Klik på "File / Open option" i menulinjen, og gennemse det Ami Pro-dokument, du vil åbne. Fremhæv filen, og klik på "Open" -knappen. Tryk på knappen "Yes", når du bliver bedt om at bekræfte konvertering af filen i et Word-kompatibelt format.