Sådan bortskaffes en tv-lampe

Lamper, der anvendes i projektionsfjernsyn, indeholder kviksølv. Kviksølv, selv i små mængder, betragtes som et farligt affaldsprodukt. Overvej genbrug som den bedste løsning, når du bortskaffer din brugte lampe. Ifølge US Environmental Protection Agency's websted forbyder Californien, Maine, New Hampshire, Minnesota, Vermont og Massachusetts lamper, der indeholder kviksølv, til bortskaffelse på lossepladser. Brug den ekstra tid på at bortskaffe disse potentielt farlige genstande, når du udskifter lampen i dit fjernsyn.

Trin 1

Forsegl pæren i en plastikpose. Anbring posen med pæren et sikkert sted, hvor det er usandsynligt, at den går i stykker. Selv små mængder kviksølv inde i hjemmet kan udgøre en sundhedsfare. Forsegling af pæren i plast reducerer risikoen for lækage, hvis den ved et uheld ødelægges.

Trin 2

Kontakt pærens producent. Mange producenter tilbyder gratis mail-back-service og sender dig gratis emballagemateriale for at beskytte pæren under forsendelse.

Find et genbrugscenter. Mange nationale hjemmeforbedrings- og hardwarekæder tilbyder afleveringssteder til genbrug på stedet for lamper, der indeholder kviksølv. Besøg EPA's kompakte genanvendelsessted for lysstofrør, hvis du ikke kan finde et sted i nærheden.