Sådan konverteres CDR til EPS AI

CDR-filer er det originale format til CorelDRAW-grafikprogrammet, mens EPS- og AI-filer bruges af Adobe Illustrator. Begge er vektorgrafikprogrammer, hvilket betyder, at billederne er lavet af matematiske punkter, linjer, kurver og former. Mens Adobe Illustrator kan åbne CDR-filer, men uden konvertering har de muligvis ikke de avancerede grupperings- og maskeindstillinger. For at konvertere dine CorelDRAW-filer skal du åbne dem i Adobe Illustrator eller bruge "Filespazz" online konverteringsværktøj.

Konverter med Adobe Illustrator

Trin 1

Start "Adobe Illustrator" vektorgrafikprogram.

Trin 2

Klik på "Åbn" mappeikonet, eller klik på menuen "Filer", og vælg "Åbn".

Trin 3

Klik for at vælge CDR-billedfilen på din computer, og klik derefter på knappen "Åbn". Klik for at vælge "RGB" eller "CMYK" farvetilstand for filen, og klik derefter på knappen "OK". Filen åbnes og vises i hovedindholdsruden.

Trin 4

Klik på menuen "Filer" og vælg "Gem som."

Indtast et filnavn, og vælg en gemplacering. Klik for at vælge "Illustrator (.EPS) "eller" Adobe Illustrator (.AI) "fra rullemenuen" Gem som type: ". Klik på" Gem "for at konvertere filen i det nye format.

Filespazz online konverteringsværktøj

Trin 1

Klik på "Filespazz Online Conversion Tool" -konverteringsværktøjslinket (se Ressourcer).

Trin 2

Klik på knappen "Vælg fil" i feltet "Trin 1". Gennemse CDR-filen på din computer, og klik for at vælge den. Klik på "Åbn".

Trin 3

Klik for at vælge "EPS" eller "AI Adobe Illustrator" i rullemenuen i feltet "Trin 2". Indtast din e-mail-adresse i feltet "Trin 3".

Trin 4

Klik på knappen "Konverter" i feltet "Trin 4". Tillad cirka 15 minutter, før filen konverteres.

Tjek din e-mail-indbakke, og klik på meddelelsen fra "Filespazz Admin", og klik derefter på downloadlinket. Indtast et filnavn, og vælg en gemplacering på din computer. Klik på "Gem" for at gemme filen på din harddisk.