Sådan omgår du en proxy i UAE

Proxyer til indholdsfiltrering er implementeret over hele verden, også i De Forenede Arabiske Emirater (UAE). Disse fuldmagter blokerer adgangen til sortlistede websteder. En proxy til indholdsfilter er implementeret på et privat netværk; computere i dette netværk har adgang til Internettet via en gateway. Regeringer blokerer undertiden adgangen til bestemte websteder fra deres land, men der er en måde at underminere denne type system. En CGIProxy-server maskerer den sortlistede websteds URL, så den er tilgængelig.

Trin 1

Find en CGIProxy-server ved at få adgang til et bibliotekswebsted (se Ressourcer). Mappesiderne opdateres ofte for at holde styr på, at fuldmagter skifter adresse.

Trin 2

Find et proxy-websted, der er geografisk tæt på dig. Gratis CGIProxy-liste viser en række steder i UAE (se Ressourcer). Hvis du omgår en proxy på et netværk, skal du vælge en af ​​disse. Hvis du ønsker at få adgang til et websted, der er forbudt af regeringen, ville det være bedre at vælge et sted baseret i Storbritannien. Andre bibliotekssider viser flere detaljer, som om proxyen tilbyder krypterede forbindelser, og hvor længe proxyen har fungeret. Nyere fuldmagter er bedre.

Trin 3

Klik på navnet på en proxy på listen. Dette link åbner CGIProxy-webstedet i et nyt vindue.

Gennemse CGIProxy-webstedet for at finde et adressefelt. Dette vil være det eneste aktive felt på webstedet. Webstedet indeholder lidt tekst og ingen brugsanvisninger; der vil dog være meget reklame. Indtast URL-adressen til det websted, du vil besøge. Webstedsindholdet vises derefter i CGIProxy-vinduet. Proxy-webstedsadressen forbliver i vinduens adresselinje, så det sted, du ser, bliver ikke registreret af proxyer med indholdsfiltrering. Dette gælder også, hvis du klikker på et link på den viste side eller går til en anden del af det viste websted ved at åbne en menu. CGIProxy-adressen forbliver i adresselinjen i hele sessionens varighed.