Sådan makuleres dæk

Dæk makulering er en type forretning, der behandler private køretøjer, kommercielle og industrielle dæk. Dæk, der er blevet makuleret, kan bruges til overdækning af legepladser, stenudskiftning af vejfyldning eller endda brændstof. Inden du begynder at makulere dæk, skal du købe en maskine til makulering af dæk. Der findes flere forskellige typer makuleringsmaskiner, hvor prisen starter på $ 100.000.

Mens det er dyrt at starte en dækmakningsvirksomhed, er der metoder til at holde omkostningerne nede. Brug af slidsede eller tynde dæk reducerer makuleringstiden og den nødvendige energi til at behandle dækkene. Makulering af dæk i store stykker er også økonomisk. Små stykker koster mere at producere end store stykker.

Vælg den type dæk, der passer bedst til dine behov. Både nye og brugte dækmaskiner er tilgængelige. Bærbare og elektriske makuleringsmaskiner fås med en, to eller fire aksler. En makuleringsmaskine er tilstrækkelig til at makulere gummi i 40 til 50 mm chips. For at makulere gummi i en mindre størrelse (25 mm eller mindre) skal du bruge to eller flere makuleringsmaskiner, afhængigt af den mængde materiale, du vælger at behandle. For at vælge en passende makuleringsmaskine skal du først beslutte, hvor meget og hvilken type makulering du vil lave.

Opret en økonomisk plan. Fordi dækmaskiner er dyre, er det vigtigt at komme med et budget for at planlægge køb af en dækmaskine og omkostningerne til vedligeholdelse.

Få tilladelse til at betjene maskinerne. Statslovgivning vedrørende makuleringsmaskiner varierer. Mange tilladelser kræver en bestemt ejendomsstørrelse for at drive shredder, enten indendørs eller udendørs. Typisk kræver en dækmakningsvirksomhed mellem to og tre hektar udendørs rum eller et indendørs område på 10.000 til 75.000 kvadratfod. Følgende regler sparer dig penge og hjælper dig med at undgå bøder.

Sikker korrekt transport til transport af dæk til (og makuleret materiale fra) arbejdsstedet. Sørg for, at dine køretøjer er holdbare nok til tung eller omfangsrig vægt. Brug dumpere eller små semi-trucks til at indlæse produktet til transport.

Vælg det færdige produkt. Strimlede dæk kan flises, slibes eller smuldres. Strimlet dæk kan variere i størrelse fra fire til 18 inches i størrelse. Jordgummi kan måle alt fra .15 mm til 19 mm i størrelse. Krummegummi (de mindste stykker) varierer i partikelstørrelse fra 4,75 mm til 0,075 mm. Slibning af gummi ned i små partikler kan kræve yderligere maskiner.

Køb maskiner. Et transportbånd til at flytte produktet vil hjælpe med at transportere store mængder til et køretøj til forsendelse. Brug en screener eller magnetisk separator til at adskille metalfragmenter fra gummiet. Det kan være nødvendigt at ansætte arbejdere til at hjælpe med emballagen eller købe en pakkemaskine til finmalet gummi.

Elementer, du har brug for

  • Finansielt budget

  • Dæk shredder

  • Tilladelse

  • Ejendommens placering

  • Dæk

  • Transport

Tips

Når du opretter en finansiel plan, skal du sørge for ekstra omkostninger. Du har muligvis brug for yderligere maskiner eller tilladelser til at makulere dæk regelmæssigt.