Sjove spil til bryllup centerpiece Giveaways

Midterstykkerne på bordene ved en bryllupsreception bliver taler for gæsterne. Alle ønsker at tage en med hjem og kan ikke vente med at se, om de er en af ​​de heldige gæster, der får en. At have et spil for at give centerpiecerne væk er underholdende og giver enhver gæst en chance for at være den glade vinder.

Fødselsdag eller jubilæer

Hvis der er en disc jockey, skal du involvere dem i denne spilidee. Til dette spil vil du spørge gæsterne, hvornår deres fødselsdag eller jubilæum er. Start med at spørge, hvem der har deres jubilæum i brylluppets måned. Gæster med jubilæer tættest på de nygifte bryllupsdag vinder et midtpunkt. En anden variation af spillet gøres ved at spørge, hvad gæsterne har fødselsdage i løbet af den måned. Dette er også en måde at genkende dem til deres fødselsdag. Du kan også kombinere fødselsdage og jubilæer til spillet.

Husk kunstneren

I begyndelsen af ​​receptionen meddeles, at centerpiecerne vil blive givet væk og fortælle gæsterne, at de skal lytte efter en bestemt musiker. Vælg brudens eller brudgommens yndlingsartist. For eksempel, hvis de hører en sang af Elvis Presley, skal de råbe "Elvis!" Den, der råber først, vinder et midtpunkt. Fortsæt spillet ved at lade cd-jockeyen spille flere Elvis-sange eller skifte musiker for hvert centerpiece. Hvis der er uafgjort, skal du bryde uafgjort ved at spørge, hvilken gæst der kan navngive den sangtitel, de lige har hørt.

Konvolut-spil

Tag en stor konvolut med bordnummeret skrevet, og læg mindre konvolutter indeni. Sørg for, at der er en lille konvolut til hver gæst ved bordet. Placer indekskort inde i de små konvolutter, forsegl konvolutterne og læg blyanter eller penne på bordet. Meddel gæsterne, at du giver dem tre minutter til at åbne en konvolut og skrive et par ord til parret; bede dem om at underskrive deres navn på kortet. Når tiden er inde, bed dem om at lægge de mindre konvolutter tilbage i den større og aflevere den. Gæsten ved hvert bord, der åbnede deres kuvert pænest, vinder midtpunktet. Gæsterne forventer ikke det, og de nygifte modtager gode noter at læse efter modtagelsen.

Ballonspil

Til dette spil har alle gæsterne kommet ud på dansegulvet. Fyld en heliumballon med stykker papir, der siger "Vind" og "Undskyld." Få antallet af "Win" -papirer til at repræsentere antallet af centerpieces, der gives væk. Mens gæsterne er på dansegulvet, skal du pope ballonen, så papirerne går over hele dansegulvet. Gæsterne vil kigge efter papirer og prøve at fange dem, når de falder. Den, der fanger eller finder en "vind", får et midtpunkt.