Velocity Video Editing Software

VelocityHD er et high-definition videoredigeringssystem efter produktion. Det understøtter 1080i, 1080PsF og 720p HD-formater, fleksible input- og outputvalg, og arbejde afsluttet med det kan eksporteres til de mest almindelige filtyper.

Typer

VelocityHD er et ikke-lineært redigeringssystem, hvilket betyder, at enhver enkelt ramme kan nås øjeblikkeligt til redigering uden at skulle skrubbe eller afspille gennem rammer, der støder op til den.

Funktioner

VelocityHD inkluderer alle funktionerne i Velocity dual-stream og VelocityQ multi-stream-redaktører i high definition-format. Gamle funktioner, der er bragt tilbage, inkluderer brugerdefinerede genvejstaster, understøttelse af flere tidslinjer og redigering af flere klip. En nyligt introduceret funktion er "Integrated Multi-Camera Editing ™ i fuld kvalitet", som giver mulighed for redigering af flere klip samtidigt og redigering af klip, der afspilles hurtigere end i realtid.

Hardware

Det valgfri A3DX 3D DVE-daterkort har standarddefinitionseffekter som perspektiver, warps, rotation og realtidsmasker. En fordel ved at installere det til brug med Velocity-redigeringssoftware er, at det bruger ressourcer på selve kortet til at køre programmet, så computersystemet, det er knyttet til, ikke falder sammen eller fungerer som en flaskehals for ydeevne.