Spejl en iPhone eller iPad Skærm til en Mac via AirPlay med Refleksion

Refleksion er en fantastisk ny app til OS X, der afspejler en iPhone eller iPad display direkte til en Mac via AirPlay.

Brug af appen er let, start Reflection på Mac, dobbeltklik derefter på startknappen på iOS-enheden, skru til venstre og tryk på AirPlay-logoet for at vælge Mac. Inden for et øjeblik eller to spejlvendes skærmen til iOS-enheder på skrivebordet, så du kan vælge at vise output i en iPhone eller iPad ramme eller slet ingen, og udgangen vil respektere selve enhedens orientering og rotere, når det passer .

Det er virkelig alt der er til det, det er en simpel app, der har mange potentielle anvendelser, lige fra demonstrationer, præsentationer, spil og endda udvikling. Så længe du har en tolerabel wi-fi-forbindelse, er der ikke meget forsinkelse, som udvider potentielle anvendelser betydeligt.

Refleksion koster $ 15 for en enkelt brugslicens, men udvikleren giver en 10 minutters gratis prøveperiode, så du kan bekræfte, at alt fungerer, før du betaler for den fulde version.

  • Få Reflector app (gratis prøveversion)

Enhedskompatibilitet er den eneste ulempe. Refleksionsstøtte til video- og lydspejling er begrænset til de nyeste iOS-enheder, herunder Pad 2 og iPhone 4S, der kører iOS 5 eller nyere. Lyd spejling virker med iPhone 4, selvom det ikke er meningen med appen. Mac'en skal også køre OS X 10.6 eller nyere.

Tjek to videoer nedenfor fra iDB og 9to5mac, der viser appen i aktion:

Denne app får meget velfortjent opmærksomhed i betragtning af, hvor nyttig det er, forhåbentlig vil Apple bundtes en sådan funktion i kommende versioner af OS X, men hvis det aldrig sker, vil Reflection gøre jobbet helt fint.