Sådan tilsluttes satellitradio til en bil uden AUX

Standardmetoden til at lytte til satellitradio i din bil er at forbinde satellitradiomodtageren til din bilstereos hjælpeport. Dette forbinder modtageren direkte til din radio og giver krystalklar lyd. Dette er fantastisk til nyere biler med nyere stereoanlæg, men det er umuligt, hvis din stereoanlæg ikke har en ekstra port. For dem med ældre modeller er det vigtigt at vide, at de stadig har adgang til satellitradio i deres bil.

Trin 1

Køb en FM-sender. Dette er en enhed, der tager lyden fra noget som en iPod eller satellitradio og sender den over korte afstande, så signalet kan afhentes og afspilles af stereoanlægget i en bil. Visse satellitradiofirmaer vil producere deres egne FM-sendere, selvom enhver enhed, der findes i enhver større elektronikforhandler, vil gøre det. Visse mærker af satellitradiomodtagere (som modeller produceret af SiriusXM) vil have en FM-sender indbygget.

Trin 2

Sæt din FM-sender i din satellitradiomodtager. Ledningen i enden af ​​senderen tilsluttes direkte til satellitradiomodtagerens ekstra port. Nogle modeller får muligvis strøm fra batterier, mens andre kræver, at du tilslutter dem til din bils cigarettænder.

Trin 3

Indstil din bilstereos FM-radio til en station, der er fri for udsendelser. Søg rundt på drejeknappen, indtil du finder en station, der er helt fri for musik og er fyldt med statisk.

Trin 4

Indstil din FM-sender til den samme radiostation, der aktuelt er programmeret til din bilstereo.

Tryk på "start" på din satellitradiomodtager. Signalet, der modtages af modtageren, overføres til FM-senderen, som igen sendes til den radiostation, som din bils stereo er indstillet til. Dette afspiller satellitradioen over din bils højttalersystem.