Sådan ordnes dyr, der bliver syge i rutsjebane Tycoon 3

Rutschebane Tycoon 3: Wild! er en tilføjelse til Roller Coaster Tycoon 3, der tilføjer zoo-dyr til listen over seværdigheder, der er tilgængelige for parkbyggerne. Dog kommer dyr med deres egne udfordringer. Jo flere dyr du tilføjer til din park, jo mere skal du tage vare på skabningenes sundhed. Hvis dine dyr bliver syge, er der et par måder at få dem tilbage til helbredet.

Klik på dyret for at få frem dyrets menu.

Klik på ikonet "Statistik", som er det andet ikon fra højre. Hvis diagrammets sektioner "Habitat", "Sult", "Tørst", "Social" eller "Renlighed" viser en lav vurdering, skal disse overvåges for at dyrets sundhed kan forbedres.

Flyt dyret til en større indhegning for at fastsætte en lav "Habitat" -vurdering. Eller hvis du har plads omkring dyrets eksisterende pen, skal du flytte habitats hegn ud for at øge størrelsen på pennen.

Forøg hyppigheden, som dine dyretrænere er indstillet til at fodre dine dyr for at få en lav "sult" eller "tørst" score. Hvis dette ikke løser problemet, skal du opbygge ekstra stier til dine dyr, så de ikke behøver at dele mad eller vand.

Skift mængden af ​​dyr i et sygt dyrs pen for at få en lav "social" score. Forskellige dyr har forskellige krav til en høj "Social" rating: Apes "Social" score stiger med flere ledsagere, mens pandas 'score vil falde, hvis der er mere end tre pandaer til en pen. Eksperimenter med forskellige dyrepopulationer for at få den "sociale" score korrekt.

Ansæt flere undervisere for at lave en lav "Renlighed" -score. Klik på en af ​​de nye undervisere og tildel dem udelukkende til burrensningsopgaver for at få dem til at øge hygiejnen inden for dine dyrs indhegninger.