Sådan finder du ud af antallet af genstande på min harddisk

At bestemme, hvor mange datafiler der er gemt på en bestemt harddisk, kan være nyttige oplysninger, især i forhold til det samlede antal ledige plads på enheden. Computerhastighed korrelerer ofte med den mængde information, der er gemt på din harddisk. At finde antallet af filer på et bestemt drev involverer en hurtig og nem proces, som alle kan udføre.

Trin 1

Naviger til "Denne computer", som enten kan findes som et link på dit skrivebord eller i menuen "Start".

Trin 2

Find harddisken fra den viste liste. Normalt er "C:" den primære interne harddisk, hvor de fleste oplysninger kan findes.

Trin 3

Højreklik på harddisken. Vælg "Egenskaber". Du finder den samlede plads, som dine filer optager på harddisken i gigabyte. Du vil også se et cirkeldiagram, der kortlægger den mængde plads, du har brugt i forhold til den samlede plads på enheden.

Vælg “OK” for at lukke vinduet Egenskaber. Åbn mappen til den harddisk, du valgte, ved at dobbeltklikke på den. Vælg alle mapper ved at trykke på CTRL + A. Højreklik på det valgte område, og vælg "Egenskaber". Vent, indtil din computer er færdig med at tælle alle filerne på drevet. Du finder det samlede antal filer øverst i vinduet Egenskaber.