3 Vigtige forbedringer i iOS 9, der er mindre end åbenlyse

Meget af det, der er godt med iOS 9-opdateringen (ok, nu teknisk iOS 9.0.1) er ikke blændende indlysende for den gennemsnitlige iPhone, iPad eller iPod touch-bruger. Det er hensigtsmæssigt, da Apple lægger stor vægt på under-the-hood forbedringer denne gang, og iOS 9 tilbyder nogle store forbedringer, der, medmindre det er sagt, er ret subtile.

I ingen særlig rækkefølge er her tre af de mere vigtige subtile forbedringer, der tilbydes i iOS 9 ...

Bedre batteristyring ... ja virkelig

Enhver iPhone- eller iPad-bruger har været der ... deres enhed har 20% batteri eller mindre tilbage, men de vil ikke være i nærheden af ​​en oplader når som helst eksternt snart. Det er her, hvor den nye funktion for lav strømtilstand træder ind, designet specielt til disse situationer. Når den er aktiveret, deaktiverer lavere strømtilstand midlertidigt nogle batteriløs funktioner, herunder e-mail-hentning, baggrundsappopdatering, automatiske appnedlasting og mange visuelle effekter. Det reducerer også CPU-hastigheden af ​​iPhone midlertidigt, så den bruger mindre strøm generelt.

Resultatet af at aktivere lavere strømtilstand er en bemærkelsesværdig forbedring af batteriets levetid, især i de situationer, hvor du skal bevare, hvilken resterende batterilevetid der er tilbage på en iPhone. Du bliver bedt om at aktivere funktionen, når batterilevetiden rammer 20% eller mindre, men du kan også vælge at aktivere det når som helst selv ved at gå til Indstillinger> Batteri> Lavere strømtilstand og tænde den.

Øget sikkerhed

iOS 9 tilbyder bemærkelsesværdige forbedringer af sikkerheden til brugere af iPhone, iPad og iPod touch, hvoraf nogle er indlysende for brugeren, og nogle der er lige under emhætten. Første op og ret åbenlyst, når en bruger første opdateringer til iOS 9, er inkluderingen af ​​en ny sekscifret adgangskode mulighed, som er den nye standard. En sekscifret adgangskode betyder, at det bliver utrolig svært for nogen at gætte din adgangskode, med over en million mulige kombinationer til rådighed, hvilket gør adgangskoden låst skærmen betydeligt mere sikker end tidligere. Hvis du hoppede over opsætningen af ​​en 6-cifret adgangskode, kan du indstille en til enhver tid ved at gå ind i Indstillinger> Tryk ID og adgangskode> Skift adgangskode og vælge indstillingen.

Bortset fra de forbedrede adgangskodebeskyttelsesindstillinger lapper iOS 9 direkte over 100 mulige sikkerhedsproblemer med opdateringen, hvilket gør den til den sikreste version af iOS derude.

Der er et User Facing File System! Slags ...

iOS 9 indeholder et brugervenligt filsystem af sortering ... Nå, ok måske ikke et filsystem som Finder, men i form af en app kaldet iCloud Drive. Hvis det lyder bekendt, skyldes det, at iCloud Drive findes i OS X, men med en indbygget app i iOS 9 bliver det meget nemmere at bruge filer mellem dine iPhones, iPads og Macs. Hvis du f.eks. Gemmer en fil i iCloud, kan du få adgang til den fra den enhed, der er logget ind på det samme Apple ID via iCloud Drive. Hvis du også kopierer filer til iCloud Drive på Mac'en, vil de nu blive synlige i iCloud Drive-appen på iPhone og iPad, hvor du kan åbne, redigere og gemme dem, let og problemfrit.

Når du konfigurerer iOS 9, kan du se en mulighed for at aktivere iCloud Drive, men hvis du har savnet det eller springet over det, skal du bare gå til Indstillinger> iCloud> iCloud Drive for at tænde det og gøre det synligt på enhedens startskærm.

Har du opdateret til iOS 9 endnu? (Ja, nu er det teknisk iOS 9.0.1, og der er en iOS 9.1 beta på vej). For mange brugere er det en værdifuld opdatering, selv om mange af ændringerne og funktionerne er mere subtile end normalt. Og hvis du beslutter dig for at hader det, kan du vende tilbage til iOS 8.4.1, hvis du virkelig vil.