Installer Mac OS X 10.5.8 eller 10.6 på en Dell Mini 10v - Hackintosh

Hackintosh-fællesskabet er temmelig kontroversielt, men stadig mere populært, og nogle af de mest tiltalende Hackintosh-maskiner er dem, der er baseret på Netbooks, små lette bærbare computere, der fylder en niche, Apple har endnu ikke doblet. Dell Mini 9 har længe været Hackintosh-cremen Netbook beskæring, men det ser ud til, at Dell Mini 10v giver det et løb for det er penge, internerne er stort set de samme, men det har en 10 "skærm. (Bemærk, at Dell Mini 10 og 10v er helt forskellige enheder med forskellig hardware, 10v er Hackintosh-kompatibel, de 10 er ikke). Det er værd at bemærke, at installation af Mac OS X på noget andet end Apple-hardware er imod Apple OS X EULA, så legitimiteten af ​​hele Hackintosh-bevægelsen er i tvivl i bedste fald, men moral til side ...

Hvis du vil køre Mac OS X 10.6.2 på en Dell Mini 10v og ønsker at betale omkring $ 200 USD, så tjek vores guide til en billig hackintosh netbook

Installation er ret simpel, se disse vejledende vejledninger på MyDellMini.com, hvilket garanterer et fjolsbevis, intet problem, alting, der virker Mac OS X 10.5.8 eller endda Mac OS X 10.6.2-installation på Dell Mini 10v:

MyDellMini: Fool proof no hassle Mini 10v Hackintosh guide

Det vil være interessant at se, hvordan Mac OS X 10.6 Snow Leopard kører på disse Hackintosh-maskiner ... tiden vil snart fortælle!

Opdateret 2/25/2010 : Du kan nu nemt installere Snow Leopard 10.6 på Dell Mini 10v, vi har linket den nemmeste vejledning på MyDellMini fora for din bekvemmelighed.

MyDellMini: Sådan installeres 10, 6 på en Mini 10v