Lær SQL fra Stanfords Free Online "Introduktion til databaser" kursus

Vil du lære noget nyt? Stanfords verdensberømte Engineering School tilbyder et gratis online kursus til introduktion til databaser, der er tilgængeligt for alle i hele verden. Klassen vil dække relationelle databaser, XML-data, relationsalgebra, SQL og database design med UML, her er den fulde kursusbeskrivelse:

Dette kursus dækker databasedesign og brug af databasehåndteringssystemer til applikationer. Det omfatter omfattende dækning af relationsmodellen, relationelle algebra og SQL. Det dækker også XML-data, herunder DTD'er og XML Schema for validering, og forespørgsels- og transformationssprogene XPath, XQuery og XSLT. Kurset omfatter database design i UML, og relationelle design principper baseret på afhængigheder og normale former. Mange yderligere centrale databasemner fra design- og applikationsopbygningsperspektivet er også omfattet: indekser, visninger, transaktioner, autorisation, integritetsbegrænsninger, udløsere, online analytisk behandling (OLAP) og nye "NoSQL" -systemer.

Tilmeld dig Stanford Universities gratis "Introduktion til databaser" klasse her

Kurset forudsætter ingen forudgående viden i SQL eller database strukturer, men naturligvis anbefales en hel del computerskabelighed. Programmet løber fra 10. oktober til 12. december, og eleverne har fuld adgang til forelæsningsvideoer og får opgaver og eksamener. Dette er ikke en hånd selvfølgelig, men du får faktisk regelmæssig feedback om dine fremskridt, og der er også et diskussionsforum for elever at engagere sig i. Du vil ikke få nogen Stanford eller college kredit, men hvis du bestiller klasse vil du få en 'statement of achievement' fra Stanford instruktøren.

Hvis databaser ikke er dine ting, skal du ikke glemme, at Stanford også tilbyder en række fremragende gratis IOS-udviklingskurser online også.