Sådan uploades videoer på Picasa Web

Googles Picasa Webalbum giver dig mulighed for at dele fotos med venner og familie. Du har muligvis bemærket, at webalbumsiden ikke tillader dig at uploade videoer. Denne funktion er ikke tilgængelig online; dog kan du downloade Googles gratis Picasa-desktopprogram for at uploade videoer til Picasa Webalbum. Når dine videoer er uploadet, kan du dele dem med familie og venner på samme måde som du kan med fotos.

Trin 1

Download den nyeste version af den gratis Picasa-software. Dobbeltklik på installationsfilen, og følg vejledningen for at fuldføre installationen. Klik på "Start" på den endelige installationsskærm for at åbne programmet.

Trin 2

Klik på "Log ind på webalbum" i øverste højre hjørne af skærmen. Log ind med din Web-Album-konto. Hvis du ikke har en konto, skal du klikke på "Tilmeld dig webalbum." Indtast din e-mail-adresse, navn, fødselsdato, og vælg en adgangskode.

Trin 3

Klik på "File" på Picasa-menulinjen. Vælg "Importer fil." Dette åbner browsedialogboksen. Find den videofil, du vil uploade til dit Picasa Webalbum. Klik på "Åbn". Videoen føjes til dit Picasa-skrivebordsprogram.

Klik på videoen i dit Picasa-program. Klik på "Værktøjer", og vælg derefter "Upload". Vælg "Upload til webalbum." Dette bringer Picasa Upload-værktøjet frem. Klik på "Upload" for at tilføje din video til dit Picasa Webalbum. Når upload er afsluttet, skal du klikke på "Vis online" for at besøge dit Picasa Webalbum. Dette fører dig direkte til videoens URL.