Kan en GoPhone konverteres til en almindelig service?

AT&T GoPhone er en forudbetalt trådløs tjeneste leveret af AT&T Wireless. Forudbetalte kunder, der ønsker at skifte til kontraktservice med AT&T, kan fortsætte med at bruge deres GoPhone med denne service; der skal dog tages flere specifikke trin. Det skal bemærkes, at AT&T ofte tilbyder gratis eller tæt på gratis telefoner med ny service, og du kan muligvis modtage kontant tilbage, når du bruger din allerede betalte for GoPhone.

Hvad er GoPhone?

GoPhone er en form for forudbetalt service, der giver brugerne mulighed for kun at købe minutter efter behov og kun betale for telefonservice på de dage, hvor tjenesten bruges. GoPhone-tjenesten inkluderer tale- og dataindstillinger (tekst, internet). GoPhone-enheder har tendens til at være enheder til lav til mellemklasse, og der gives ikke nogen speciel rabatpris på disse telefoner, som det er med kontraktbaserede telefonkøb.

GoPhone IMEI-opslag (krav til prækonvertering)

Fjern batteriet bag på din GoPhone, og find mærkaten bag på din telefon. Skriv IMEI-nummeret, der findes på det klistermærke, ned (15-cifret kode). Du kan muligvis også få adgang til dit IMEI-nummer ved at skrive * # 0 6 #, når telefonen er tændt.

Konvertering af en GoPhone

Ring til AT&T kundeservice, eller besøg en autoriseret forhandler. Fortæl repræsentanten, at du gerne vil konvertere din GoPhone til kontrakttjeneste, og opbevar det samme telefonnummer (om nødvendigt). Giv kundeservicemedarbejderen telefonnummeret til din GoPhone; dette vil give rep de nødvendige oplysninger til at behandle din konvertering. Giv kundeservicemedarbejderen dit personnummer, adresse, telefonnummer og andre anmodede oplysninger. Dit personnummer og andre personlige oplysninger kræves for at gennemføre en kreditkontrol, før du kan godkendes til service.

Overvejelser

En etårskontrakt anbefales, da du ikke får rabat på en ny telefon, og planpriser forbliver uændrede. Brug alle dine GoPhone-minutter, inden du fortsætter med overførslen af ​​tjenester, da du mister disse minutter, når konverteringen er afsluttet.

Misforståelse

GoPhone-kunder er i stand til at beholde deres samme telefonnummer; dog kan nogle kundeservicemedarbejdere angive, at det er umuligt at holde det samme nummer. Hvis kundeservicemedarbejderen siger, at han skal give dig et nyt nummer, skal du insistere på at holde det samme nummer og påpege, at mange andre kunder har bevaret deres nummer, når de skifter service.