Sådan deaktiveres OpenOffice Quickstarter

Som standard kører OpenOffice Quickstarter-filen, når Windows starter, men du kan deaktivere denne funktion fra ethvert OpenOffice-program ved hjælp af menuen Funktioner. For at fremskynde lanceringen af ​​OpenOffice-programmer bruger Quickstarter hukommelse, selv når alle OpenOffice-programmer er lukket. Så mens deaktivering af Quickstarter frigør hukommelse, kan dette medføre, at nogle OpenOffice-programmer tager længere tid at indlæse.

Deaktivering af Quickstarter

I et hvilket som helst af OpenOffice-programmerne, såsom Writer, Calc eller Draw, skal du klikke på rullemenuen "Værktøjer" og vælge "Valgmuligheder". I OpenOffice-kategorien skal du klikke på "Memory" -funktionen og derefter klikke på feltet ud for "Load OpenOffice under systemstart" for at fjerne markeringen. Klik på "OK" for at afslutte.

Manuel lukning af Quickstarter

Quickstarter-applikationen kører ikke længere automatisk, når du genstarter din computer, selvom den forbliver åben, indtil du genstarter dit system. Du kan lukke det manuelt, før du genstarter dit system ved at højreklikke på det i systembakken og vælge "Afslut Quickstarter."