Hvordan tilslutter jeg Wii til et Proscan 50 TV?

Proscan 50 var et high-end bagprojektions-tv lavet af RCA. Selvom det siden er blevet erstattet af digitalklare sæt, er det store synsområde på Proscan 50 stadig ideelt til gruppevideospil som dem, der er lavet til Nintendo Wii, så alle let kan se og svare på handlingen på skærmen. Forbindelsesprocessen tager cirka fem minutter, og du har ikke brug for nogen specielle kabler; dem, der følger med Nintendo Wii, passer ind bag på dit Proscan 50 TV.

Sæt AV-kablet i bagsiden af ​​Nintendo Wii. Dette er det store grå kabel med tre farvede stik i den modsatte ende.

Sæt lysnetadapteren i bagsiden af ​​Wii, og sæt den anden ende i en ledig stikkontakt.

Nå bag Proscan, og find afsnittet "input".

Sæt de tre RCA-stik på Wii AV-kablet i de farvekodede indgange på bagsiden af ​​tv'et. Stikkene skal være sat ordentligt i.

Sæt Wii-sensorbjælken i den røde indgang på bagsiden af ​​Wii-konsollen.

Fjern klæbebåndet i bunden af ​​sensorbjælken, og sæt det oven på fjernsynet. Da Proscan TV er meget dybt, skal du placere sensorbjælken så langt frem på tv'et som muligt, så det let kan opfange bevægelse fra controllerne.

Vælg RCA-indgangen på din fjernbetjening.

Tænd for Wii-konsollen. Du skal se velkomstskærmen, som vil guide dig gennem opsætning af dato, klokkeslæt og afspillerindstillinger.

Tips

Wii kan også køres via en videobåndoptager, DVR eller kabelboks, hvis RCA-indgangene allerede bruges af en anden enhed. I stedet for at slutte AV-kablet til bagsiden af ​​tv'et, skal du tilslutte kablet til RCA-indgangssektionen på kabelboksen, DVR eller VCR og skifte til enhedens indgangskanal for at spille.

Advarsler

Hvis Proscan skubbes mod væggen, skal du være meget forsigtig, når du flytter den. Enheden er meget tung og kan vælte.

Når Wii er tilsluttet, skal du arrangere ledningerne, så de er gemt pænt bag tv'et. Løse ledninger kan få spillere og forbipasserende til at rejse.