Sådan synkroniseres en iPod uden at slette musikken

Hvis din computer er gået ned, hvis du har købt en ny computer, eller hvis du tilslutter din iPod til din vens computer, når du synkroniserer din iPod, risikerer du at miste al din musik. Men ved at lade computeren vide, at musikken på iPod'en skal overføres til computeren, bevarer du din musik, hvilket kan lindre smerten ved din computers nedbrud eller gøre det lettere at opsætte en ny computer.

Trin 1

Klik på "Start", og start iTunes, enten fra din liste eller fra mappen Programmer.

Trin 2

Sæt iPod'en i det medfølgende USB-kabel, og tilslut den til din computer.

Trin 3

Klik på ikonet for din iPod i venstre side af iTunes. Hvis din computer viser en fejlmeddelelse, der beder dig om at formatere din iPod, fungerer din iPod ikke i Windows, da den er formateret til Mac-computere. Du kan stadig overføre musikken, men du skal downloade et tredjepartsprogram for at gøre det.

Trin 4

Rul ned til Valgmuligheder, og klik på "Aktiver diskbrug".

Trin 5

Brug "Denne computer" til at se dit iPod-drev.

Trin 6

Klik på knappen "Start", "Kontrolpanel" og derefter "Udseende og personalisering." Vælg "Mappeindstillinger" og derefter fanen Vis. Vælg indstillingen "Vis skjulte filer, mapper og drev" under "Avancerede indstillinger" og derefter knappen "OK". Dette gør de skjulte filer og mapper på iPod tilgængelige til visning.

Trin 7

På iPod-drevet skal du vælge "iPod_Controls" og derefter "Music". Vælg alle mapperne, og træk dem til musikmappen på harddisken på din computer. Overførselsprocessen kan tage noget tid, hvis du overfører et stort antal musikfiler.

Trin 8

Vælg iPod-mapperne igen, højreklik på dem, og vælg "Egenskaber". Fjern markeringen af ​​indstillingen for at skjule filer og mapper, og luk derefter vinduet.

I iTunes skal du synkronisere din iPod. Dette renser titlerne på din musik på din computer og importerer filerne korrekt til din computer.