Sådan repareres en HP-bærbar skærm, når det bliver mørkt

Hvis skærmen på din HP bærbare computer er blevet mørk uden særlig grund, er du måske tabt af, hvad der præcist foregår med din computer. Mest sandsynligt ligger problemet i skærmomformeren. Dette er det lille rektangulære printkort, der giver strøm til din skærm, så den kan lyse op. Uden en funktionel inverter ser du ikke meget på din bærbare computers skærm. Den gode nyhed er, at det er muligt at reparere din skærm og inverter alene.

Sluk for din HP bærbare computer, og fjern strømkablet, hvis det er tilsluttet.

Vend LCD-skærmen til sin åbne position, og brug spidsen af ​​din stjerneskruetrækker til at sprænge ethvert gummiskruedæksel af plastikrammen (rammen omkring skærmen). Mængden af ​​skruer varierer fra bærbar computer til bærbar computer, men de er normalt placeret på den øverste og nederste side af rammen.

Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne skruerne på rammen og læg dem til side.

Brug dine fingre til at arbejde dig rundt om rammen ved hjørnerne og bøj den forsigtigt væk fra skærmen. Det grønne inverterkort vil nu være synligt lige under skærmen.

Brug dine fingre til at sikre, at de to kabler, der er tilsluttet på hver side af inverterkortet, ikke er løse. Tryk dem fast i stikkene for at sikre, at de er tilsluttet. Udskift skærmrammen og skruerne. Dit inverterkort vil nu blive rettet.