Hjemmelavede online gavekort

I stedet for at købe et generisk gavekort hver dag kan du tilpasse dit eget online. Bortset fra at være let at gøre, viser personliggørelse af hjemmelavede online gavekort modtagerne, at du lægger tid og tænkte på at skabe kortene. Du kan lave gavekort ved hjælp af din computers ordprogram eller ved at downloade en eksisterende online gavekortskabelon.

Temaer og typer

Før du laver gavekortet, er det klogt at overveje den person, du giver det, anledningen og hvad certifikatet skal bruges til. Disse faktorer spiller ind i, hvordan det vil se ud, og hvordan du formaterer det. For eksempel kan det være for en bestemt ferie, fødselsdag, bedrift eller noget andet. Begivenheden og dit forhold til modtageren spiller begge en rolle; hvis det er forretningsrelateret, skal gavekortet være mere konservativt end et til en nær vens fødselsdag.

Skabeloner

Når du har valgt temaet og stilen, er du klar til at lave det hjemmelavede gavekort. Apollo's skabeloner (www.Apollostemplates.com) tilbyder 12 forskellige certifikatskabeloner, som du kan tilpasse og udskrive. Når du har åbnet skabelonen, kan du tilføje ting som dit navn, et firmanavn, kontaktoplysninger og et logo.

Vær opmærksom på at din computer skal have Adobe Acrobat eller Reader for at downloade mange af disse skabeloner. Hvis du ikke har den, og der ikke er nogen prompt på skabelonsiden for at få adgang til den, kan du downloade Reader ved at besøge dens websted.

DLTK's Printables (http://www.dltk-kids.com/) er et andet sted, hvor du kan følge skabelonerne for at oprette dit eget gavekort. Gør dette ved at klikke på en af ​​kategorierne til venstre på siden, inklusive gavekoder, certifikater eller priser. Hvert afsnit giver trinvis vejledning til at tilpasse dit kort med forskellige billeder, skrifttyper og farver. Webstedet tilbyder en række temaer og muligheder; dog henvender det sig til børn. Find yderligere skabeloner og online gavekortkilder i afsnittet Ressource nedenfor.

Andre tip og ideer

Du kan også oprette en online gave uden at bruge en eksisterende skabelon. For eksempel kan du scanne et billede eller uploade grafikgrafik til et almindeligt tekstbehandlingsprogram og bygge videre på kortet derfra. Udskriv kortet på specielt papir (karton eller farvet) for et godt strejf. Derudover kan du kopiere og gemme skabelonen eller kortet i en af ​​dine computermapper og åbne eller indsætte det i et program, som du er bekendt med (såsom Microsoft Word), for yderligere at ændre størrelse og detaljer.