Hvordan man udretter valget i Republic of Dave i "Fallout 3"

Elementer, du har brug for

  • 50+ snige færdigheder, eller en skjult dreng tilsløringsindretning

  • 50+ talefærdigheder

I "Fallout 3" til Windows pc-baserede computersystemer og Xbox 360 og PlayStation 3-spilkonsoller kan du hjælpe præsident Dave med at organisere det årlige valg af Republikken Dave, der ligger i det nordøstlige hjørne af Capital Wasteland. Præsident Dave vil være den første deltagelse i valget, men du kan overbevise Republic of Dave-beboerne Bob og Rosie om at deltage i valget mod præsident Dave. Medborgere fra Republikken Dave Shawna og Jessica stemmer kun på præsident Dave og vil sikre hans sejr i et legitimt valg, men du kan ændre valgresultatet til gavn for en anden kandidat til valget.

Instruktioner

Tal med præsident Dave i Republikken Daves hovedbygning. Brug altid dialogmuligheder, der henviser til præsident Dave med hans formelle titel, ellers bliver præsident Dave fjendtlig. Fortæl præsident Dave, at du vil hjælpe med valget, og han vil bede dig om at tale med Bob, Rosie, Jessica og Shawna.

Gem dit spil, og tal derefter med Bob og Rosie. Overbevis mindst en af ​​dem til at deltage i valget. Indlæs dit gemte spil, hvis du ikke overbeviser dem om at løbe, og prøv at overbevise dem igen.

Tal med Shawna og Jessica om valget. Ingen af ​​dem kan overbevises om at stemme på en anden kandidat end præsident Dave, så præsident Dave vinder et legitimt valg. Tal med præsident Dave og fortæl ham, at alle andre valgstemmer er afgivet. Præsident Dave vil gå til stemmesedlen for at stemme stemmerne.

Følg præsident Dave til stemmesedlen og krøb for at gå ind i skjult tilstand. Placer dig selv, så du kan interagere med stemmesedlen, mens den grønne skjulte tekst er synlig øverst på skærmen. Brug en Stealth Boy til at tilsløre dig selv, hvis du ikke med succes kan skjule og udløse den grønne skjulte tekst, når du er tæt på stemmesedlen. Gem dit spil.

Interagere med stemmesedlen umiddelbart efter, at præsident Dave låser op til afstemningsboksen, og fjern alle stemmer for andre kandidater end den kandidat, du vil vinde. Indlæs dit gemte spil, og prøv igen, hvis præsident Dave tager alle stemmer ud af afstemningsfeltet, før du kan fjerne uønskede stemmer. Præsident Dave tæller stemmerne og stormer ud af Republikken Dave, hvis han ikke er vinderen. Hvis Bob eller Rosie vinder valget, skal du tale med vinderen af ​​valget for at modtage koden til Daves pengeskab, hvor du kan finde Ol 'Peless, en unik jagtriffel.