Sådan spiller du Ben 10-spil gratis

Elementer, du har brug for

  • Computer med internetadgang

  • En gyldig e-mail-adresse

Ben 10 Alien Force er et fantastisk spil for børn i alle aldre. Cartoon Network gør det nemt for alle at spille gratis.

Ret din browser til Ben 10 Alien Force-siden på Cartoon Network-webstedet, som kan findes ved hjælp af følgende link: http://www.cartoonnetwork.com/games/ben10/bountyhunters/index.html

Hvis du allerede er registreret hos Cartoon Network, skal du indtaste dit brugerlogin og din adgangskode og springe til trin 5. Hvis du ikke allerede er registreret, skal du klikke på den grønne Register-knap til højre på siden. Dette kan findes under titlen Download og afspil. Dette får en lille form til at dukke op - du har startet registreringsprocessen.

Vælg et brugernavn og en adgangskode for at indtaste formularen. Skriv det et sikkert sted, du skal muligvis henvise til det senere. Du bliver derefter bedt om at indtaste oplysninger som din fødselsdato og det område, hvor du bor samt en e-mail-adresse. Efter indtastning af disse oplysninger skal du fortsætte med at klikke på den næste knap i bunden af ​​pop op-vinduet for at fuldføre registreringen. Når tilmeldingen er gennemført, vil du se en tillykke-besked. Du skal klikke på knappen "Gå til min kontoindstillinger" nederst i dette vindue.

Når du har klikket på knappen "Gå til min kontoindstilling", vises et nyt vindue med dine detaljer og links til alle de tegneserie-netværksspil, du har registreret. Rul til sektionen Mine sider, og klik på linket cn.bountyhunter. Dette vil returnere dig til tegneserienettet.

Klik på knappen "Download og afspil". Dette vil automatisk downloade og åbne en online-version af Ben 10 Alien Force Game.