Problemer med PSP Analog Stick

Placeret på venstre side af PSP, er den analoge sticks primære funktion centreret om at kontrollere bevægelse. Hvis den analoge pind bliver hæmmet af problemer, enten fysisk og med PSP-softwaren, kan det forhindre dig i at komme til den endelige chef for dit yndlingsspil eller endda få adgang til enkle filmfiler. Løs de problemer, der er forbundet med den analoge pind, og spring lige tilbage i dit spil.

Fast pind

Der kan komme et tidspunkt, hvor du ikke kan flytte din analoge pind i en bestemt retning, eller når du gør det, vender den ikke tilbage til midterpositionen, når du fjerner tommelfingeren. Årsagen til dette problem involverer snavs under pinden. Sluk for konsollen, og skub pinden i en hvilken som helst retning, den bevæger sig helt fremad. Se på sprækket under pinden og se om der er noget indeni. Drej pinden langsomt med uret, og bliv ved med at kigge efter snavs i spalten. Når du får øje på snavs, kan du fjerne det med en pincet eller en sprængning af dåse luft.

Ghost Movement

Spøgelsesbevægelse opstår, når din karakter i et PSP-spil fortsætter med at bevæge sig i en retning, selvom du har frigivet den analoge pind. Dette problem opstår som et resultat af et softwareproblem med de analoge stickindstillinger. For at løse dette problem skal du afslutte dit spil på PSP og bruge retningstastaturet til at rulle til "Indstillinger" på tværs mediebjælken og derefter ned til "Systemindstillinger." Tryk på "X", vælg derefter "Systeminformation" og tryk på "X." Drej den analoge pind med uret i 30 sekunder for at kalibrere pinden igen. Tryk på “Cirkel” for at vende tilbage til Cross Media Bar og genstart spillet.

Analog stick pad

Puden til den analoge pind kan forårsage både kosmetiske problemer med PSP og fingerproblemer. Din venstre tommelfinger dækker puden og leder pinden til at udføre bevægelse på skærmen. Selve puden har dog et riflet, vaffelagtigt mønster, der får snavs til at opbygge sig langs spalterne. Dette kan gøre en hvilken som helst farveanalogpind sort med for meget opbygning. Du kan rydde det snavs, som jeg ridser ved højderygge, med din negle eller et tandstikker. Kammene kan også forårsage blærer under en lang spil-session. For at ophæve blærer og snavsdannelse skal du placere et cirkulært klistermærke eller et stykke tape over puden for at glatte overfladen ud.