Sådan placeres et billede på et cd-cover

I gamle dage, hvis du sagde, at du var ved at optage et album, betød det, at du havde adgang til et lydstudie. Takket være cd-brændere og hjemmeoptagelsessoftware kan alle oprette deres egen musik-cd. Men hvis du ønsker at få det til at ligne en professionel cd og ikke en, du broste sammen i din mors kælder, er du nødt til at tænke over designet, der kommer på omslaget til cd-kassen. Omslag er normalt enkle indsatser, som du selv kan udskrive, når du har designet.

Trin 1

Læg det billede, du vil bruge til omslaget, på din computer. Det er sædvanligt, at dette er et foto af dit band, enten i optræden eller på et dramatisk sted, som en strand eller et bjerg.

Trin 2

Åbn din grafikapplikation, og start et nyt dokument. Indstil parametrene for bredde og højde til 4,75 x 4,72 inches.

Trin 3

Åbn det billede, du vil placere på dit cd-omslag. Brug "Kopier" og "Indsæt" -funktionen til at placere billedet i cd-omslagsdokumentet. Skaler og placer billedet, så det passer til omslaget. Medmindre de er i samme andel, vil der sandsynligvis forekomme beskæring.

Vælg værktøjet "Tekst". Vælg en skrifttype og farve, der passer godt til billedet. Indtast navnet på dit band i albummet. Gem dit arbejde og udskriv det. Trim resultatet, og skub det ind i cd-kassen.