Sådan finder du adresser og telefonnumre, der er uden for staten

Før du kom op på World Wide Web, hvis du ville slå op til en virksomheds adresse og telefonnummer, var du nødt til at bestille en telefonbog til den by, hvor virksomheden var beliggende, og derefter vente på, at den blev leveret. Dette var en langsom og dyr måde at få information på. Takket være den allestedsnærværende webbrowser, der er installeret på næsten alle stationære computere og bærbare computere, kan man nu søge efter disse oplysninger på bare et minut eller to ved hjælp af din yndlingssøgemaskine.

Trin 1

Åbn enhver webbrowser, såsom Firefox, Internet Explorer, Chrome eller Safari.

Trin 2

Naviger til din foretrukne søgemaskine som Google, Bing eller Yahoo!

Trin 3

Indtast navnet på virksomheden og postnummeret, hvis du kender det. Ellers skal du blot skrive navnet på virksomheden sammen med den by og stat, hvor firmaet er beliggende. Tryk på "Enter", og søgemaskinen returnerer en liste med matchende virksomheder. Naviger til virksomhedens websted, og klik på fanen "Kontakt os" eller "Om os" for at hente organisationens adresse og telefonnummer.

Hvis din søgning giver et stort antal resultater, kan du indsnævre søgningen ved at omslutte firmanavnet i dobbelt anførselstegn. Hvis du f.eks. Blot søger på ABC VVS-forsyning, kan dine søgeresultater omfatte millioner af hits for hver side, der indeholder "ABC" eller "VVS" eller "Forsyning." Hvis du i stedet skriver "ABC VVS-forsyning" vedlagt anførselstegn, vises kun nøjagtige matches, og det vil være meget lettere at finde det nøjagtige firma, du leder efter.