Sådan tilføjes interesse for kreditkortbetalinger i QuickBooks

Hvis du optjener renter på din kreditkortkonto, skal du registrere den i din QuickBooks-fil for at holde dine poster nøjagtige. Disse typer udgifter går ind på en renteudgiftskonto. Denne konto er nyttig til at fortælle dig de renteudgifter, du betaler på dine konti fra måned til måned. Du kan normalt undgå disse renteudgifter ved at betale dit kreditkort fuldt ud hver måned. De fleste standardkontoplaner i QuickBooks inkluderer allerede en renteudgiftskonto. Hvis ikke, kan du tilføje kontoen ved hjælp af dialogboksen "Tilføj ny konto".

Trin 1

Åbn QuickBooks, hold "Ctrl" -tasten nede, og klik på "A" -tasten for at åbne "Kontoplan". Du kan også vælge "Lister" eller "Firma" i topmenuen og vælge "Kontoplan" i en af ​​undermenuerne for at åbne "Kontoplan." Ved at klikke på ikonet "Kontoplan" i afsnittet "Virksomhed" på siden "Startside" åbnes også "Kontoplan".

Trin 2

Dobbeltklik på kreditkortkontoen i listen "Kontoplan", som du vil tilføje interesse for at åbne registeret for den konto.

Trin 3

Gå til den første tomme linje i kreditkortregistret. Indtast datoen for transaktionen i kolonnen "Dato", og tryk to gange på "tab" -tasten for at flytte til kolonnen "Betalingsmodtager". Indtast firmanavnet i kolonnen "Betalingsmodtager", og tryk på tabulatortasten. Hvis markøren flytter til kolonnen "Oplad", skal du springe det næste trin over. Hvis dialogboksen "Navn ikke fundet" vises, skal du gå til næste trin.

Trin 4

Klik på knappen "Opsætning" i dialogboksen "Navn ikke fundet" for at gå til dialogboksen "Vælg navnetype". Klik på alternativknappen "Leverandør" i dialogboksen "Vælg navnetype", og klik på knappen "OK" for at gå til dialogboksen "Ny leverandør". Indtast et "Leverandørnavn" på den øverste linje i dialogboksen "Ny leverandør", og udfyld alle de resterende anmodede oplysninger. Klik på knappen "OK", når du er færdig med at gemme sælgerkontoen og vende tilbage til kreditkortregistret. Fanen til kolonnen "Oplad".

Trin 5

Indtast rentegebyrets beløb i kolonnen "Gebyr" i kreditkortregistret, og tryk på tabulatortasten for at gå til kolonnen "Konto".

Trin 6

Skriv "Interesse". Hvis din renteudgiftskonto vises, skal du gå til den næste kolonne og klikke på knappen "Optag" i registerets nederste højre hjørne for at registrere transaktionen. Spring det resterende trin over. Hvis kontoen ikke vises, skal du lade ordet "Interesse" være i kolonnen "Konto" og trykke på "Tab" -tasten for at åbne dialogboksen "Konto ikke fundet". Gå til næste trin.

Klik på knappen "Opsætning" i dialogboksen "Konto blev ikke fundet" for at åbne dialogboksen "Tilføj ny konto". Navngiv kontoen "Rente" eller "Renteudgifter" efter navngivningsnormerne i dit "Kontoplan." "Klik på knappen" Gem og luk "for at gemme kontoen, luk dialogboksen og vende tilbage til registret. Klik på knappen" Optag "i nederste højre hjørne af registret for at registrere transaktionen.