Sword of the Samurai PS2 Cheats

"Sword of the Samurai" blev udviklet af Genki og udgivet af Ubi Soft Entertainment Software til PlayStation 2-platformen. Spillet blev udgivet den 27. juni 2002 og er blandet mellem et rollespil (RPG) og actionspil. Målet med spillet er at kæmpe med en anden sværdmand i et forsøg på at finpudse dine færdigheder, så du til sidst kan vinde Shogun Swordsman Competition. Du har muligvis brug for et par snyderier for at gennemføre "Samurai-sværdet".

Ekstra sværd

For at få et ekstra sværd føjet til dit lager skal du åbne skærmen, hvor du vælger dine sværd. Hold "L1 + R1" hele tiden og tryk på "Cirkel, ned, ned, op, op, ned, op og cirkel." Et tilfældigt sværd tilføjes til din beholdning på lageret. Hvis snyderiet oprindeligt ikke fungerer, skal du prøve det igen og sørge for at holde "L1" og "R1", mens du trykker på de andre knapper.

Skift karakter

Når du begynder på et nyt spil, skal du indtaste dette snyderi på skærmen, hvor du vælger din samurais garderobe og ansigtsegenskaber. Tryk på "L1, R1, R1, L2, L2, L2, R2, R2, R2 og Square."

Sundhedsgendannelse

Dette snyderi fungerer kun i historietilstand. For fuldt ud at gendanne dit helbred skal du åbne pausemenuen og holde "L1 + L2" og derefter trykke på "ned, op, ned, op, højre, venstre og cirkel." Dit helbred vil blive fuldt genoprettet.

Få adgang til Versus-tilstand

For at få adgang til en versus-tilstand (en-til-en-duellering) skal du gå til titelskærmen og holde "L1" og "R2" nede hele tiden og derefter trykke på "Højre og firkantede".

Alle sværdfærdigheder

Dette snyderi fungerer kun, mens du er i versus-tilstand. Stop kampen, og hold "R1", og tryk på "Venstre to gange, Højre to gange, L1 to gange, L2 to gange, L1, Højre og Venstre." Din karakter vil nu besidde alle sværdfærdighederne.