Sådan tilsluttes en XBox til Bravia

Elementer, du har brug for

  • HDMI-kabel

  • HD A / V-komponentkabel

  • A / V-kompositkabel

  • Overspændingsbeskytter

Xbox 360-spilkonsollen er i stand til high-definition grafik, når den er tilsluttet et HDTV. Uanset mærke er det nemt at tilslutte din Xbox 360 til optimal afspilning ved hjælp af enten et HDMI-kabel, et HD A / V (lyd / video) komponentkabel eller et A / V-kompositkabel. Når du opretter forbindelse til et Sony Bravia HDTV, er processen ikke anderledes, det tager ikke mere end fem til ti minutter, før du kan komme til dit spil.

Sluk for din Sony Bravia HDTV, og lav plads til Xbox 360 i nærheden af ​​sættet. Sørg for, at der er masser af plads omkring konsollen, så den kan trække vejret, mens du spiller. Hold ventilationsåbningerne på konsollen helt åbne, ellers kan det blive overophedet og alvorligt beskadige systemet. Jo mere ledig plads omkring konsollen, jo bedre.

Find HDMI-porten på din Sony Bravia, og tilslut HDMI-kablet til den. Porten vil altid være bag på sættet.

Sæt den anden ende af HDMI-kablet i din Xbox 360's HDMI-port, der er placeret på bagsiden af ​​konsollen. Ældre modeller af Xbox 360 mangler denne port, hvilket betyder at du bliver nødt til at bruge en komponent eller et sammensat A / V-kabel til at forbinde dit system. For at oprette forbindelse ved hjælp af et af disse kabler, skal du matche de farvede stik i enderne af kablerne med de matchende indgange i samme farve på Bravia TV og Xbox-konsollen.

Tilslut Xbox 360's strømstik til strømindgangen bag på konsollen. Sæt det derefter i en stikkontakt, der fungerer. Hvis du har brug for plads bag dit underholdningscenter eller tv, skal du investere i en overspændingsbeskytter til et par ekstra stikkontakter og tilføjet beskyttelse mod strømstød. Hold pladsen omkring din el-mursten fri; enheden genererer meget varme og skal opbevares i et åbent område, når den er i brug.

Tænd dit Bravia TV og Xbox 360 ved at trykke på tænd / sluk-knapperne på både tv-apparatet og spilkonsollen. Tryk derefter på knappen "Input" eller "Source" på tv'et (fjernbetjeningen har også denne knap), indtil den inputtype, der bruges til din Xbox 360, er valgt (HDMI, komponent eller komposit). Tv'et skifter til denne indgang, og din Xbox 360 er nu forbundet til dit Sony Bravia HDTV.