Tastaturbelysning Låst? Det er lyssensoren

Kan du ikke tænde din MacBook Pro eller Air's baggrundsbelysning? Nej det er sandsynligvis ikke brudt, det er mest sandsynligt lyssensoren. Hvis den omgivende lysføler på MacBook Pro og MacBook Air-modeller opdager for meget lys, vil tastaturbelysningen deaktivere sig selv og nægte at tænde, og det viste låste billede vises i stedet.

Du kan tvinge tastaturbelysningen til at tænde igen ved at dække denne omgivende lysføler, som er placeret direkte til venstre for iSight / FaceTime-kameraet på MacBook Pro og MacBook Air-modellerne:

Hvis du ser omhyggeligt på dette område på skærmens kant, ser du små perforeringer, hvor der opdages lys. Ved at dække sensoren vil de baggrundsbelyste taster blive tændt, normalt med det samme, og du kan derefter justere baggrundslyset som normalt med F5 og F6 tasterne.

Hvorfor sker dette ved ll? Det er faktisk en strømbesparende funktion. Din MacBook bestemmer, at hvis det er lyst nok, er de glødende nøgler ikke nødvendige, så det deaktiverer dem for at maksimere batteriets levetid. Nu ved du det.

Stort spørgsmål fra læseren Andrew O.